Ειδική έκδοση του Volvo FH 25

Ειδική έκδοση του Volvo FH 25

Volvo FH 25 Year Special Edition, φόρος τιμής σε ένα εμβληματικό όχημα

Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του Volvo FH το 1993, η Volvo Trucks παρουσιάζει το Volvo FH 25 Year Special Edition. Διαθέσιμο σε εκδόσεις Volvo FH και Volvo FH 16, διαθέτει ιδιαίτερα στιλιστικά στοιχεία στο εξωτερικό και το εσωτερικό, με ανώτερα επίπεδα άνεσης και προηγμένες τεχνολογίες.

Το Volvo FH είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της βιομηχανίας με πωλήσεις που πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο μονάδες, διαμορφώνοντας ένα τρόπο ζωής για εκατομμύρια οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Επομένως, το Volvo FH 25 Year Special Edition δεν τιμά μόνο το ίδιο το φορτηγό, αλλά και όλους τους πελάτες και οδηγούς που το χρησιμοποιούν επί ένα τέταρτο του αιώνα.

«Το Volvo FH είναι η τέλεια απεικόνιση μιας πελατοκεντρικής σχεδιαστικής φιλοσοφίας και ένα μοντέλο που παραμένει πρωτοπόρο επί ένα τέταρτο του αιώνα. Αυτή η συναρπαστική έκδοση αποτελεί φόρο τιμής για τα πρώτα 25 χρόνια και σημείο εκκίνησης για τη συνέχιση του επιτυχημένου ταξιδιού με πελάτες και οδηγούς» δήλωσε ο Κλάες Νίλσον, Πρόεδρος της Volvo Trucks.

«Η πρώτη γενιά Volvo FH σήμαινε τόσα πολλά για την Volvo Trucks και ολόκληρη τη βιομηχανία. Ήταν ένα ορόσημο: στην πραγματικότητα άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού και μεταμόρφωσε ολοκληρωτικά την έννοια ενός σύγχρονου φορτηγού. Ήταν μεγάλη τιμή η ενασχόληση με τη σχεδίαση της ειδικής έκδοσης» δήλωσε ο Νάιτζελ Ατέρμπουρι, Ανώτερος Graphic Designer στη Volvo Trucks.

Το εξωτερικό χαρακτηρίζεται σύγχρονο με μία τάση ρετρό. Το ασημί/γκρι και πορτοκαλί ντεκόρ τονίζει την προέλευση του φορτηγού, ενώ οι διακοσμητικές λωρίδες σχηματίζουν τον αριθμό 25 σηματοδοτώντας την επέτειο. Οι λωρίδες συνδυάζουν τρισδιάστατα εφέ και σκιές απηχώντας τη σχεδιαστική τάση των αρχών της δεκαετίας του 1990 και χαρίζει στο φορτηγό μία χαρακτηριστική, ρετρό εμφάνιση. Στην παρουσία του διατίθεται με δύο αποχρώσεις, μία πιο σκούρα, σε τόνο cool grey (Mammoth Tree Metallic) και μία φωτεινή κόκκινη (Crimson Pearl), η δεύτερη ως σύγχρονη εκδοχή της αρχικής κόκκινης καμπίνας του 1993.

Ανοίγοντας την πόρτα, ο οδηγός βρίσκεται σε ένα premium και πολυτελές περιβάλλον. Η ασφάλεια ήταν ανέκαθεν πρωταρχική προτεραιότητα για το Volvo FH και αυτό το πάθος αποτυπώνεται σε πορτοκαλί λεπτομέρειες παντού – από τις ραφές στους ιμάντες των ζωνών μέχρι τις κουρτίνες, τα πατάκια και τα ανακλαστικά αυτοκίνητα ασφαλείας των θυρών. Χρησιμοποιώντας διακριτικές, αλλά χαρακτηριστικές πινελιές, η ομάδα σχεδίασης δημιούργησε μία συνέχεια της φιλοσοφίας ασφάλειας, ενώ η οδηγοκεντρική προσέγγιση ήταν ανέκαθεν σημαντική στο Volvo FH. Επιτείνοντας την οδηγική εμπειρία, τα καθίσματα συνδυάζουν δέρμα με ακανόνιστα σχέδια, ανεβάζοντας τον πήχη στην άνεση και την αισθητική.

Το edition truck αποτυπώνει επίσης τον τρόπο με τον οποίο το Volvo FH ήταν και παραμένει καινοτόμος ηγέτης. Περιλαμβάνει μερικές από τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις του φορτηγού και διατίθεται κατόπιν παραγγελίες με νέες λειτουργίες του Volvo Dynamic Steering:

• Volvo Dynamic Steering με Stability Assist. Σχεδιασμένο για να αποτρέπει ατυχήματα λόγω ολίσθησης.

• Volvo Dynamic Steering με Lane Keeping Assist. Σχεδιασμένο για να βοηθά τον οδηγό να παραμένει στη λωρίδα του, αποτρέποντας συγκρούσεις και ατυχήματα με ανατροπή.

•Volvo Dynamic Steering με Προσωπικές Ρυθμίσεις. Επιτρέπει την ατομική ρύθμιση της αντίστασης του τιμονιού για άνετη και εύκολη οδήγηση.

Δεδομένα:

Volvo FH 25 Year Special Edition

Volvo FH και FH16, ψηλή καμπίνα Globetrotter ή εξαιρετικά ψηλή καμπίνα Globetrotter.

Δύο χρώματα λανσαρίσματος: Crimson Pearl ή Mammoth Tree Metallic.

Στοιχεία ταυτότητας στο εσωτερικό και το εξωτερικό του Volvo FH 25 Year Special Edition:

• Σήμανση Globetrotter

• Λωρίδες

• Λογότυπα

• Εξατομικευμένη σχεδίαση εσωτερικού (κουρτίνες, πατάκια, καθίσματα , αυτοκόλλητα ασφάλειας θυρών, κλπ.).

Το Volvo FH 25 Year Special Edition θα κατασκευάζεται για περιορισμένο διάστημα μεταξύ 2018 και 2019. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου 2018 (εβδομάδα 25).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter