Εικονικά live στο σαλόνι σας! (Video)

Εικονικά live στο σαλόνι σας! (Video)

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία του αγαπημένου σας συγκροτήματος; Μήπως το music bar στο οποίο θα κάνει εμφάνιση η τραγουδίστρια της προτίμησής σας πέφτει λίγο μακριά για το πορτοφόλι σας;

Ε, όλα αυτά πιθανώς και να αποτελούν ήδη παρελθόν. Μάλλον μπορείτε να έχετε τον Ice-T να ραπάρει πάνω στο τραπέζι του καθιστικού σας ή τους Metallica να ριφάρουν ισορροπώντας στον αφρό της κούπας του καφέ σας. Διότι η εφαρμογή «Firstage» διατείνεται ότι είναι η πρώτη «διευρυμένης πραγματικότητας» μουσική σκηνή στον κόσμο.

Ο κατάλογος της εφαρμογής περιλαμβάνει αναδυόμενους ανεξάρτητους καλλιτέχνες από διάφορα μουσικά ρεύματα: μεταξύ αυτών, χιπ-χοπ, ακουστική φολκ και πανκ. Και οι περισσότερες εμφανίσεις των δημιουργών έχουν φιλοξενηθεί από μέσα περιωπής, όπως το «SPIN Magazine», το BBC, η εφημερίδα «Guardian». Εκτός από ήδη βιντεοσκοπημένες εμφανίσεις των μουσικών που τίθενται στη διάθεση του χρήστη, η εταιρεία σχεδιάζει live streaming μιας «διευρυμένης πραγματικότητας» συναυλίας ή ακόμα και ενός «διευρυμένης πραγματικότητας» φεστιβάλ μουσικής. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε περιβάλλον Android και iOS και, πλέον, οι δημιουργοί δεν έχουν πρόβλημα να βρουν αυτιά, πρόθυμα για τις μουσικές δημιουργίες τους.

Αν δεν απογοητεύσει η εφαρμογή, ένας ακόμα λόγος να ξεκολλάμε από τον καναπέ τρέχοντας σε καμιά συναυλία, εκλείπει. 

Ώρα να βάλουμε τα κλάματα;

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter