Ειρήνη Κολλιδά στη Μενεγάκη: Ο άντρας μου με παρότρυνε να πάω στο Survivor

Ειρήνη Κολλιδά στη Μενεγάκη: Ο άντρας μου με παρότρυνε να πάω στο Survivor

Η δημοσιότητα έχει γίνει φίλη της Ειρήνης Κολλιδά, από τότε που επέστρεψε – με τη θέλησή της – στην Ελλάδα, μετά το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο κι ενώ θεωρείτο φαβορί στο Survivor. Μετά το «καυτό» εξώφυλλο της Πέμπτης σε γνωστό περιοδικό, σήμερα Παρασκευή, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στον Alpha.   

Η τηλεπαρουσιάστρια, φανατική του ριάλιτι επιβίωσης, πυροβολούσε με ερωτήσεις την σέξι personal trainer. 

Διαβάστε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα αποσπάσματα της συνέντευξης:

«Έτυχε μια μέρα εκεί που καθόμουνα και παίζαμε με τον μικρό, να παίξει το τρέιλερ του Survivor. Ήμουν και με τον σύζυγο τότε, εκείνη την ώρα. Του είπα “θα πάω, θα δηλώσω συμμετοχή”. Μου είπε “εννοείται ότι θα πας”. Ξέρει ποια είμαι, ότι είμαι ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να επιβιώσω σε τέτοιες συνθήκες, οπότε το είπε με την ψυχή του»

«Την πρώτη φορά που με είχαν καλέσει και μου είπαν ότι πέρασα και ότι ήμουν μέσα σε αυτούς που θα πάνε στο Survivor, τους είπα “δεν θέλω. Δεν γίνεται να αφήσω το παιδί!”. Mε παλέψανε από εδώ, με παλέψανε από εκεί, πήγα και σε δύο παιδοψυχολόγους γιατί ήθελα και μια δεύτερη άποψη. Δεν μου έφτανε η μία. Μου είπανε τα ίδια πράγματα, ότι θα κάνει καλό και σε μένα και στο παιδί. Και έτσι αποφάσισα και το έκανα… Έσφιξα τα δόντια και είπα θα το κάνεις. Έφτασες μέχρι εδώ, ξέρεις ότι μπορείς να το κάνεις. Και το έκανα.»

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήμουν ένας από αυτούς που θα έφτανε στο έπαθλο. Δεν το φανταζόμουν ούτε όταν ήμουν μέσα. Δεν σκέφτηκα το έπαθλο. Αλήθεια! Πιο πολύ σκέφτηκα την εμπειρία… Παρόλο που είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και μου αρέσει η ηρεμία και τα χαλαρά πράγματα, θέλω να κάνω πράγματα ακραία και να με προκαλώ. Να με δοκιμάζω! Οπότε και αυτό ήταν μια τέτοια δοκιμασία που ήθελα πάρα πολύ να την ζήσω! Δεν με ένοιαζε το έπαθλο»

«Δεν μπορείς να έχεις επίγνωση. Είναι τόσο άσχημες και δύσκολες οι συνθήκες, που το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να καταφέρεις να τερματίσεις για να κερδίσεις το έπαθλο».

Νομίζω όλα τα παιδιά είχαμε ζοριστεί πολύ. Είχε φτάσει στο μυαλό μας η σκέψη “τα παρατάμε όλα και φεύγουμε”. Kαι εγώ πάρα πολλές φορές το σκέφτηκα αυτό. Μετά θυμάσαι την αρχική σου σκέψη, ότι ήθελες να το κάνεις πολύ. Επίσης, μην με πεις μαζόχα, αλλά ήθελα να το ζήσω αυτό πολύ! Ήθελα να ξεπεράσω τα όριά μου. Κρατούσα ακόμα! Χωρίς να σου φανεί υπερβολή αυτό, αλλά τώρα που γυρνούσα, σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να κάνω έτσι την καθημερινότητά μου. Σπαρτιάτικη! Έχει τη γλύκα του, έχει την ηρεμία του. Δεν είναι κακό! Είναι ωραίο!

«Δεν λουζόμασταν! Λόγω του ότι παθαίνεις αβιταμίνωση, νύχια και μαλλιά δεν μακραίνουν! Για αυτό δεν φαινόταν και η ρίζα της Λάουρας. Με τα χτυπήματα είχαμε πολύ μεγάλο θέμα, διότι ήμασταν συνέχεια με μολύνσεις. Δεν έκλειναν οι πληγές λόγω βρόμας και κουνουπιών. Είχαμε μόνιμα πύον. Παίρναμε αντιβιώσεις»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter