Εισαγγελική έρευνα για τον Ρουβίκωνα

Εισαγγελική έρευνα για τον Ρουβίκωνα

Εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις μέλους του «Ρουβίκωνα», μέσω F/b, ότι «θα χυθεί αίμα» κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου της Κυριακής για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου ζήτησε την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης. Η σχετική παραγγελία της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου απευθύνθηκε προς στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη κινείται προς την κατεύθυνση της πλήρους έρευνας του θέματος.

Πάντως, εισαγγελικές πηγές, σημείωναν πως η άμεση παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τις επίμαχες δηλώσεις για το συλλαλητήριο της Κυριακής, καταδεικνύουν την πρόθεση των εισαγγελικών αρχών να μην παραμένουν αμέτοχες σε τυχόν πρακτικές που πυροδοτούν έκνομες συμπεριφορές.

Σημειώνεται πως με νέα του ανάρτηση στο facebook το ίδιο μέλος του Ρουβίκωνα αρνείται πως «κάλεσε σε αιματοκύλισμα» κάνοντας λόγο για λασπολόγους και δημοσιογράφους «της πιο χυδαίας προπαγάνδας».

Στη σημερινή του ανάρτηση σημειώνει:

Άθλιοι λασπολογοι η διασπορά ψευδών ειδήσεων ήταν πάντα το “επάγγελμα”σας.”Δημοσιογράφοι”της πιο χυδαίας προπαγάνδας παπαγαλάκια συμφερόντων και μαφιόζων.Που το είδατε ρε ΑΛΗΤΕΣ ότι καλώ σε αιματοκυλισμα την Κυριακή;Που διαβάσατε ρε κατευθυνόμενες αμοιβάδες ότι απειλω τον κόσμο που θα κατέβει στο συλλαλητήριο; Όλοι εσείς που κάνετε αβάντα στον κάθε νεοναζί τραμπούκο που με την κάλυψη των ματ θα μπορούσαν να έχουν κάψει κόσμο στην Θεσσαλονίκη; Ποιοί είναι αυτοί που έχουν χύσει αίμα τόσο καιρό ο Ρουβικωνας η οι φασίστες;Η δεν έχετε την στοιχειώδη εξυπνάδα και αντίληψη να καταλάβετε τι έγραψα η είστε κοινοί προβοκάτορες.Πονταρω στο δεύτερο.Εγω πάντως θα ασκήσω το δικαίωμα μου την Κυριακή στο να αμυνθώ στον οποιοδήποτε ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ όπως έκαναν στην Θεσσαλονίκη.Και όσον αφορά όλους αυτούς που απειλούν ένα θα πω.Μετα την Κυριακή υπάρχει η Δευτέρα.Και επειδή είμαι και από την βόρεια Ελλάδα και ξέρω λίγη ιστορία θα πω το εξής στα ανώνυμα φασισταρια που στέλνουν μηνυματακια.Αν δεν ήταν το ΕΑΜ και ο ΕΛΑΣ θα μιλαγατε όλοι βουλγάρικα τώρα.Δοσιλογοι γερμανοτσολιάδες στις τρύπες σας.

Η αρχική ανάρτηση:

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε “σφουγγαρίστρες” και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι “θα είναι η μέρα τους” και κάποιοι άλλοι θέλουν “να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες”. Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter