Εισαγγελική παρέμβαση για τον 16χρονο που αλυσόδεσαν σε στύλο στον Βόλο

Εισαγγελική παρέμβαση για τον 16χρονο που αλυσόδεσαν σε στύλο στον Βόλο

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Βόλου προκάλεσαν τα δημοσιεύματα σχετικά με τον 16χρονο που βρέθηκε αλυσοδεμένος χειροπόδαρα σε κολόνα φωτισμού στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Ταχυδρόμος», η Εισαγγελία Βόλου εκτίμησε το περιστατικό ως πολύ σοβαρό και ανέθεσε στην Αστυνομία να διενεργήσει προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθεί κάθε πτυχή του συμβάντος και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Η προανάκριση ζητήθηκε να διενεργηθεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που άσκησε η Εισαγγελία Βόλου αυτεπαγγέλτως προκειμένου να προχωρήσει σε ποινική αποτίμηση και να εξετάσει εάν προκύπτει κάποιο αδίκημα.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε σε ώρα αιχμής το βράδυ της Δευτέρας με αρκετό κόσμο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε δεμένος ο έφηβος.

Όπως έγραψε ωστόσο χθες η «Θεσσαλία» ο πατέρας του παιδιού φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «τα παιδιά έπαιζαν, δεν θέλω να δοθεί συνέχεια».

Υπενθυμίζεται πως για τον απεγκλωβισμό του ανήλικου χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, με τους πυροσβέστες να κόβουν με ειδική ψαλίδα την αλυσίδα με την οποία ήταν δεμένος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter