Εισαγγελικός κόλαφος για τον αγγειοχειρουργό φερόμενο ως δολοφόνο της μεσίτριας

Εισαγγελικός κόλαφος για τον αγγειοχειρουργό φερόμενο ως δολοφόνο της μεσίτριας

Έξι μήνες μετά τη δολοφονία της άτυχης 36χρονης μεσίτριας , στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο, ο αγγειοχειρουργός που έχει συλληφθεί για την υπόθεση, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας από πρόθεση».

Η εισαγγελέας, με την πρότασή της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, η ζητά την παραπομπή του 38χρονου σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου θα δικαστεί με την κατηγορία της «ανθρωποκτονίας από πρόθεση» και της «περιύβρισης νεκρού». Κρίθηκε ότι με βάση το αποδεικτικό υλικό, ο αγγειοχειρουργός είχε αποφασίσει να σκοτώσει την μεσίτρια, χορηγώντας αναισθητικά φάρμακα, εντός του νοσοκομείου.

Στην πρότασή της προς το δικαστικό συμβούλιο, η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών επισημαίνει πως ο κατηγορούμενος θα μπορούσε να απευθυνθεί στους ειδικούς γιατρούς του νοσοκομείου προσπαθώντας να αποτρέψει το θάνατο αλλά αντιθέτως άρχισε ενέργειες για τη συγκάλυψη του εγκλήματος. Αυτό προκύπτει και από τη μετέπειτα συμπεριφορά καθώς κατηγορείται ότι έκανε προσπάθειες να εξαφανίσει τα ίχνη και το σώμα της νεκρής γυναίκας. Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται το σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι η μεσίτρια τον περασμένο Απρίλιο μετέβη στο νοσοκομείο για την αντιμετώπιση αγγειακών προβλημάτων (κιρσών) στα πόδια. Κατόπιν συνεννόησης, συναντήθηκε με τον αγγειοχειρουργό ο οποίος την απομόνωσε, οδηγώντας την σε ιδιαίτερο χώρο. Εκεί της χορήγησε ενδοφλεβίως τις φαρμακευτικές ουσίες προποφόλη και φαιντανύλη (έχει δράση 100 φορές πιο ισχυρή από τη μορφίνη) με αποτέλεσμα να προκληθεί στην 36χρονη αναπνευστική καταστολή και τελικά άπνοια η οποία οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή, επιφέροντας τον θάνατο της. Στη συνέχεια, η σορός της εντοπίστηκε σε γκρεμό στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter