Είχαν… κλατάρει με 700 λίτρα λαθραίων ποτών τα δύο αυτοκίνητά τους

Είχαν… κλατάρει με 700 λίτρα λαθραίων ποτών τα δύο αυτοκίνητά τους

Συνελήφθησαν χθες Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην ευρύτερη περιοχή του Προμαχώνα Σερρών, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου, από ειδικά αστυνομικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 3 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, συνελήφθησαν:

Ένας 43 χρονος υπήκοος Ρουμανίας , καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, δοχεία και φιάλες με συνολικά 427,75 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ένας 57χρονος και μία 52χρονη, υπήκοοι Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχ ουν εισάγει και να μεταφέρουν με όχημα, συσκευασίες με συνολικά 274,8 λίτρα αλκοολούχων ποτών, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία ποτά (702,55 λίτρα) κατασχέθηκαν, όπως και τα οχήματα των συλληφθέντων ως μέσα τέλεσης λαθρεμπορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι αστυνομικοί έλεγχοι κατά του λαθρεμπορίου συνεχίζονται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter