Έκκληση Κυπριανού για συνεργασία κομμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο

Έκκληση Κυπριανού για συνεργασία κομμάτων σε Ελλάδα και Κύπρο

Για «μεγάλη συναντίληψη» με την ελληνική κυβέρνηση στο Κυπριακό έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, το απόγευμα της Πέμπτης.

Στη συνάντηση, η οποία διήρκεσε μιάμιση ώρα, συζητήθηκαν όλες οι πτυχές των εναπομεινάντων θεμάτων στο Κυπριακό, σύμφωνα με τον κ. Κυπριανού, ο οποίος πρόσθεσε ότι επί τάπητος τέθηκαν τόσο ζητήματα ουσίας, όσο και διαδικαστικά θέματα.

«Και θεωρώ πως έχουμε μεγάλη συναντίληψη και στα θέματα ουσίας και στα διαδικαστικά», ανέφερε ο κ. Κυπριανού και ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για τη στήριξη, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι «η διαδικασία που θα οδηγήσει στη Γενεύη και οι ίδιες οι συζητήσεις εκεί, θα καθορίσουν ποιο θα είναι το μέλλον της χώρας και του λαού μας».

Επιπλέον, απηύθυνε έκκληση προς τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας και της Κύπρου «να συνεργαστούμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις διεκδικήσεις μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter