Εκρηκτική η συνεδρίαση της Εξεταστικής για την Υγεία: «Εγώ να δεις τι θα σου κάνω… με απειλείς κιόλας»

Εκρηκτική η συνεδρίαση της Εξεταστικής για την Υγεία: «Εγώ να δεις τι θα σου κάνω… με απειλείς κιόλας»

Χαμός επικράτησε στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία, μετά την καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Θεοφύλακτου, πως οι βουλευτές της ΝΔ καθοδηγούν την μάρτυρα, η οποία αρνείται να εξεταστεί.

Πάθη προκάλεσε η προϊσταμένη του τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ, Κατερίνα Πολύζου, η οποία επικαλέστηκε δύο φορές το δικαίωμα της σιωπής για να μην απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών παρότι το όνομά της δεν συμπεριλαμβάνεται σε καμία δικογραφία για το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

«Από την ώρα που ξεκινήσαμε δίνουν γραμμή στην μάρτυρα για να σιωπήσει», ήταν το πρώτο σχετικό σχόλιο για τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Αννέτα Καββαδία, με τα μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην προσπαθούν σε καμία περίπτωση να προτρέψουν την μάρτυρα να βοηθήσει το έργο της Επιτροπής. «Είναι ντροπή μπροστά στα μάτια μας να συνεννοείται η μάρτυρας με τους συναδέλφους της ΝΔ» κατήγγειλε σε έντονο ύφος και προέτρεψε τον πρόεδρο της Επιτροπής να δει τα σχετικά πλάνα από την κάμερα. «Είναι εντυπωσιακό…» σχολίασε περαιτέρω.

Αμέσως, ο Νότης Μηταράκης εξερράγην, αν και δεν τον κατονόμασε ο κ. Θεοφύλακτος. Φώναζε εκτός μικροφώνου, με τον κ. Θεοφύλακτο να του απαντά: «Εγώ να δεις τι θα σου κάνω… με απειλείς κιόλας!». Το πιο παράδοξο απ’ όλα, ήταν το σχόλιο του Κασιδιάρη μέσα στο χάος που επικρατούσε: «Βλέπουμε συμπεριφορές τραμπούκικες…».

Για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο κ. Μπαλωμενάκης αναγκάστηκε να σηκωθεί όρθιος προκειμένου να επιβάλλει την τάξη. Ο Νότης Μηταράκης από κοινού με τον Χρήστο Μπουκώρο ζητούσαν από τον κ. Θεοφύλακτο να ανακαλέσει, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει πως δέχτηκε ανοίκεια επίθεση, διευκρινίζοντας μάλιστα πως «δεν ανέφερα το όνομα του κ. Μηταράκη»…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter