«Έκρηξη» Κοτζιά κατά ΝΔ για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων του ΥΠΕΘΑ

«Έκρηξη» Κοτζιά κατά ΝΔ για τη διαρροή απόρρητων εγγράφων του ΥΠΕΘΑ

«Μόνο όποιος έχει κάνει πολλές παρανομίες επιτίθεται με τον τρόπο που με βρίζουν και με απειλούν οι διαπλεκόμενοι επειδή υπερασπίζομαι τη νομιμότητα και τα συμφέροντα της χώρας» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ η οποία τον κατηγορεί ότι απειλεί επιβεβαιώνοντας τον πανικό της κυβέρνησης.

«Κατά τη διαπλοκή, έντυπα και τηλεοράσεις της, στην Ελλάδα η παρανομία είναι το ορθό, ενώ η πίστη στη νομιμότητα κάτι το επαχθές. Σύμφωνα με την αντίληψη της κάποιοι μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας διεθνή θέση χώρας» αναφέρει ακόμη ο υπουργός Εξωτερικών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

«H πρωτοφανής άρνηση του κ. Ν. Βούτση να επιτρέψει την πρόσβαση των βουλευτών σε έγγραφα που σχετίζονται με το σκάνδαλο Καμμένου και οι απειλές του Ν. Κοτζιά για τις ποινές που επισείονται σε περίπτωση δημοσίευσής τους, απλά επιβεβαιώνουν τον πανικό της Κυβέρνησης.

Τι άραγε έχουν να κρύψουν για μια διακρατική συμφωνία την οποία είχε εγκρίνει η Βουλή, χωρίς μεσάζοντες; Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες και θα υποχρεωθούν να απαντήσουν την Δευτέρα οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter