Εκταφή της σορού του Σουλεϊμάνογλου για λόγους… πατρότητας

Εκταφή της σορού του Σουλεϊμάνογλου για λόγους… πατρότητας

Ακόμα και μετά θάνατο, να ησυχάσει δεν μπορεί ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, κατά πολλούς κορυφαίος αρσιβαρίστας όλων των εποχών, ο οποίος πέθανε τον Νοέμβριο του 2017, από κίρρωση του ήπατος. Σύμφωνα με τη «Hurriyet», πρόκειται να γίνει εκταφή της σορού του «Ηρακλή τσέπης» για να διαπιστωθεί αν είναι πατέρας της Ιαπωνέζας Σεκάι Μόρο, που υποστηρίζει ότι είναι κόρη του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα δείγματα του DNA στο νοσοκομείο, δεν ήταν επαρκή για τεστ πατρότητας και το δικαστήριο αποφάσισε την εκταφή του Σουλεϊμάνογλου, παρά τις έντονες αντιδράσεις των δύο άλλων παιδιών του (κόρες), που είχε με την Τουρκάλα σύντροφο του.

Λέγεται ότι ο Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου είχε γράψει στη διαθήκη του πως η Σεκάι Μόρι, έχει δικαίωμα στην κληρονομιά του κι αυτή ήταν η αιτία που ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη. Η «Hurriyet» αναφέρει ότι μητέρα της Σεκάι είναι η Κιόκο Μόρι, Ιαπωνέζα δημοσιογράφος που είχε γνωρίσει ο Σουλεϊμάνογλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ το 1988.

Η Κιόκο εγκαταστάθηκε στην Άγκυρα όπου και γέννησε την κόρη της το 1991. Λίγο αργότερα χώρισε με τον Τούρκο αρσιβαρίστα και ποτέ δεν μπόρεσε να τον ξανασυναντήσει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter