Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πότε και σε ποιες περιοχές θα έχουμε βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις (Video)

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Πότε και σε ποιες περιοχές θα έχουμε βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις (Video)

Έκτακτο δελτίο εξέδωσε η ΕΜΥ, με το οποίο προβλέπεται επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες σε μεγάλο μέρος της χώρας. Κύρια χαρακτηριστικά της επιδείνωσης αναμένεται να είναι οι καταιγίδες, οι χαλαζοπτώσεις και οι ισχυροί άνεμοι.

Αναλυτικότερα, η ΕΜΥ αναμένει ότι επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής (26-11-2017) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους.

Ειδικότερα, θα επηρεαστούν:

Την Κυριακή (26-11-17) τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στέρεα. Τη νύχτα πιθανόν η δυτική Μακεδονία, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.

Τη Δευτέρα (27-11-17) τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στέρεα και πιθανόν η δυτική Μακεδονία. Μέχρι το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η ανατολική Στέρεα, οι Σποράδες και η Εύβοια. Μέχρι το βράδυ η ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη. Μέχρι τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μέτρα) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Ακολουθεί βίντεο με τον καιρό που προβλέπει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου.

Διαβάστε επίσης

Καλλιάνος: Ραγδαία επιδείνωση καιρού, έρχονται καταιγίδες και χιόνια σε χαμηλό υψόμετρο (χάρτες)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter