Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ – Δείτε πού θα χιονίσει

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ – Δείτε πού θα χιονίσει

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, με κύριο χαρακτηριστικό τις χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε πιο πεδινές περιοχές της χώρας στα βορειοανατολικά.

Αναλυτικά, τη Δευτέρα, 18/12/17 προβλέπονται χιόνια, κατά τόπους πυκνά, στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Από το μεσημέρι θα χιονίσει στις ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 500 μέτρα).

Χιόνια θα πέσουν και στις ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας και της Δυτικής και Βόρειας Θεσσαλίας (πάνω από 600 μέτρα), της Βόρειας Πελοποννήσου (κυρίως της Αχαΐας πάνω από τα 700 μέτρα).

Από το βράδυ, θα χιονίσει στα ορεινά ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και τη νύχτα σε περιοχές με υψόμετρο περίπου στα 300 μέτρα στην Χαλκιδική, στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

Το απόγευμα, είναι πιθανόν να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, στην δυτική Στερεά και στην δυτική και βόρεια Πελοπόννησο μέχρι το βράδυ.

Στην Χαλκιδική, στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι τη νύχτα.

Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα προς την Τρίτη σε όλες αυτές τις περιοχές.

Για την Τρίτη, 19/12/17

Μέχρι το πρωί, θα χιονίζει στα ημιορεινά της ανατολικής Χαλκιδικής, της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης καθώς και σε περιοχές με υψόμετρο στα 200 με 300 μέτρα που δεν είναι κοντά στην θάλασσα.

Από το απόγευμα, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις βορειότερες περιοχές και θα εξασθενήσουν.

Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά που κατά τόπους στα βόρεια θα είναι ισχυρός τη νύχτα και νωρίς το πρωί για αρκετές από τις επόμενες ημέρες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter