Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο κέντρο της Αθήνας – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών (Photos)

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο κέντρο της Αθήνας – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών (Photos)

Μαφιόζικη επίθεση κατά γνωστού δικηγόρου σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Την υπόθεση εξετάζει η Αντιτρομοκρατική.

Άγνωστοι επιτέθηκαν και πυροβόλησαν γνωστό δικηγόρο στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού. Ο νεκρός είναι ο γνωστός δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η μαφιόζικη επίθεση πραγματοποιήθηκε ως εξής: Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν στο γραφείο του με έναν συνεργάτη του και τον ενημέρωσε πως είχε στις 19:00 ραντεβού με δύο πελάτες του για μία υπόθεση. Όταν ήρθαν εκείνος τους άνοιξε και τους συνόδευσε -μαζί με τον συνεργάτη του- στην αίθουσα συσκέψεων.

Όπως λέει ο συνεργάτης του θύματος, οι πελάτες ήταν πιθανότατα αλλοδαποί, γιατί μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά και φυσικά είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.

Όταν κάθισαν ο ένας από τους επισκέπτες ζήτησε από τον συνεργάτη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου να τους αφήσει μόνους, γι’ αυτό πήγε στο διπλανό γραφείο.

Ξαφνικά άκουσε πυροβολισμούς και έτρεξε να δει τι είχε συμβεί. Ο δικηγόρος ήταν νεκρός πάνω στο τραπέζι των συσκέψεων, ενώ οι δράστες είχαν εξαφανιστεί.

Ο συνεργάτης του θύματος, σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 52χρονος έχει δεχτεί πιθανότατα μία σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και μία στο κεφάλι, αλλά αυτό θα διακριβωθεί από την νεκροψία που θα κάνει ο ιατροδικαστής. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες και συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες στην περιοχή, που πιθανόν έχουν καταγράψει τους δράστες και το μέσο με το οποίο διέφυγαν, ενώ ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους.




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter