Εκθειάζει τη γαλλική αστυνομία η Ινταλγκό: Εντυπωσιάστηκα από την ψυχραιμία τους

Εκθειάζει τη γαλλική αστυνομία η Ινταλγκό: Εντυπωσιάστηκα από την ψυχραιμία τους

Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό χαιρέτισε σήμερα τη «ψυχραιμία, τον επαγγελματισμό και την ηρεμία που επέδειξαν οι αστυνομικοί και το προσωπικό της Παναγίας των Παρισίων», μιλώντας μετά την επίθεση στο προαύλιο του καθεδρικού ναού από έναν άνδρα, τον οποίο οι αστυνομικοί τραυμάτισαν πυροβολώντας τον.

Η δήμαρχος του Παρισιού, η οποία μετέβη πολύ σύντομα στην περιοχή, επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «εντυπωσιάστηκε, μόλις εισήλθε στο ναό, από την «ηρεμία» που επικρατούσε.

«Υπήρχαν περίπου 900 έως 1.000 άνθρωποι, μεταξύ αυτών πολλοί τουρίστες» περιέγραψε η Ινταλγκό και κατόπιν σημείωσε «η μεγάλη ψυχραιμία και η ηρεμία που επέδειξαν οι άνθρωποι, οι αστυνομικοί που τους περικύκλωσαν όπως επίσης και το προσωπικό της Παναγιάς των Παρισίων που συνέδραμαν ώστε να επικρατήσει ηρεμία, επέτρεψαν σε ανθρώπους που το επιθυμούσαν να προσευχηθούν».

«Πρέπει να ζούμε με αυτές τις απειλές, με επιχειρήσεις που δύσκολα προβλέπονται» συμπλήρωσε η ίδια σημειώνοντας ότι «όλα τα τουριστικά αξιοθέατα προστατεύονται με αυστηρά μέτρα ασφαλείας: συστήματα καμερών παρακολούθησης, αστυνομική παρουσία και στρατιώτες» συμπλήρωσε η δήμαρχος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter