Εκτός αποστολής του All Star Game ο δημοσιογράφος με την απίστευτη ερώτηση για τον Αντετοκούνμπο

Εκτός αποστολής του All Star Game ο δημοσιογράφος με την απίστευτη ερώτηση για τον Αντετοκούνμπο

Το περιστατικό με τον Έλληνα δημοσιογράφο που ρώτησε τον προπονητή των Γουόριορς, Στιβ Κερ, «αν θεωρεί οξύμωρο το γεγονός ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι και μαύρος και Έλληνας», προκάλεσε αλγεινή εντύπωση, κυκλοφόρησε γρήγορα στα διεθνή κι ελληνικά ΜΜΕ και ανάγκασε την COSMOTE TV να εκδώσει ανακοίνωση, παίρνοντας θέση για το δυσάρεστο συμβάν.

Αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, με την οποία «άδειασε» εξ ολοκλήρου τον απεσταλμένο του δημοσιογράφο:

«Σχετικά με την ερώτηση δημοσιογράφου της COSMOTE TV στον προπονητή του ΝΒΑ Στιβ Κερ, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για το All Star Game, η COSMOTE TV δηλώνει ότι: Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας, όπως αυτές αποτυπώνονται στον Κώδικα Δεοντολογίας της. Αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου. Η COSMOTE TV απέσυρε ήδη τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο από την αποστολή στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ».

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Στιβ Κερ δέχθηκε βροχή ερωτήσεων για τον Έλληνα σούπερ σταρ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο All Star Game τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Νέα Ορλεάνη. Ο προπονητής των Γουόριορς θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Δύσης στη γιορτή του NBA και ο Γιάννης θα είναι βασικός στην πεντάδα της Ανατολής. Σειρά για ερώτηση πήρε ένας Έλληνας δημοσιογράφος του COSMOTE TV, ο οποίος άφησε άναυδους τους παρόντες και έκπληκτο τον Κερ. Τον ρώτησε, αν θεωρεί οξύμωρο το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι μαύρος και Έλληνας!

Ο Στιβ Κερ ξαφνιάστηκε. «Δεν ξέρω πώς να σας απαντήσω», ψέλλισε και μόλις πέρασε το ξάφνιασμα του, αποθέωσε τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς λέγοντας: «Θα πω σε έναν από τους All Stars που θα έχω να πάει να τον μαρκάρει. Αν είσαι All Star πρέπει να μπορείς να παίξεις άμυνα απέναντί του, οπότε κάντο. Νομίζω πως μοιάζει στον Κέβιν Ντουράντ, λόγω του μεγέθους και της αθλητικότητάς του. Είναι εντυπωσιακό το πώς κινείται στο παρκέ. Νομίζω πως γίνεται ολοένα και καλύτερος. Όταν ο Λεμπρόν και ο Ντουράντ προχωρήσουν τα επόμενα χρόνια, όσο μακρινό και αν είναι αυτό, πιστεύω πως ο Γιάννης είναι ο επόμενος παίκτης γι’ αυτή τη θέση, τη θέση του καλύτερου στην λίγκα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter