Εκτροχιάστηκε τρένο μέσα στην πόλη της Λαμίας (Photos – Video)

Εκτροχιάστηκε τρένο μέσα στην πόλη της Λαμίας (Photos – Video)

Αντί να προσχωρήσει στην πορεία του από το Λιανοκλάδι προς Λαμία, το τοπικό προαστιακό τρένο “πάρκαρε” μέσα σε ένα παλιό συνεργείο που τώρα λειτουργεί ως αποθήκη του ΟΣΕ.

Εκεί το οδήγησαν οι ράγες που, άγνωστο πως, είχαν αλλάξει στην είσοδο του σταθμού της Λαμίας, αλλάζοντας έτσι και την κατεύθυνση του τρένου.

_x000D_

Μέσα στο τρένο ήταν ελάχιστοι επιβάτες, αφού η ώρα ήταν λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα. Εκτός από τον μηχανοδηγό, ο οποίος δεν τραυματίστηκε ήταν και μια 48χρονη συνοδός, που εργάζεται ως προϊσταμένη στον ΟΣΕ, η οποία τραυματίστηκε.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν τα κάγκελα για να απεγκλωβίσουν την συνοδό και μία ακόμη επιβάτη που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου παραμένουν. Η συγκοινωνία Λιανοκλάδι-Λαμία-Στυλίδα εξελίσσεται κανονικά.

Ανακοίνωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σήμερα το πρωί, σημειώθηκε ατύχημα στο δρομολόγιο Λειανοκλάδι – Στυλίδα. Ο συρμός εκτρoχιάστηκε και προσέκρουσε σε αποθήκη του ΟΣΕ. Τραυματίστηκαν ελαφρά μία επιβάτιδα και η συνοδός του τραίνου οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η επιβάτης ανεχώρησε και η συνοδός θα παραμείνει μέχρι αύριο για προληπτικούς λόγους. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε φωτογραφίες από το lamiareport.gr:











Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter