EΛΑΣ: Αυτός είναι ο 30χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 8χρονη ανιψιά του

EΛΑΣ: Αυτός είναι ο 30χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 8χρονη ανιψιά του

Με εισαγγελική εντολή δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 30χρονου Βούλγαρου που βίαζε την ανιψιά του από την εποχή που εκείνη ήταν 8 ετών σε χωριό του Ηρακλείου.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, η οποία ανέφερε στις αρχές ότι ο αδερφός της βίαζε τη 12χρονη σήμερα κόρη της, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η ίδια φέρεται να μην γνώριζε το παραμικρό ώσπου στα τέλη του Φεβρουαρίου η κόρη της αποφάσισε να πει στη μητέρα της όλα όσα συνέβαιναν. Ο 30χρονος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση σε βάρος παθούσας που δεν συμπλήρωσε τα 12 και που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη της ηλικίας της. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Σήμερα, Σάββατο, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας, δόθηκαν τα στοιχεία του στην δημοσιότητα. Πρόκειται για Βούλγαρο PALAZOV Ilia του ZLATINOV και της ZLATKA, που γεννήθηκε το 23.06.1988 στη Βουλγαρία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter