ΕΛΑΣ: Έλυσε 7 μήνες μετά το «μυστήριο» με το κλεμμένο όχημα και τα 22 κιλά κάνναβης (Photos)

ΕΛΑΣ: Έλυσε 7 μήνες μετά το «μυστήριο» με το κλεμμένο όχημα και τα 22 κιλά κάνναβης (Photos)

Συνελήφθησαν, στις 30-4-2018 στο Ελληνικό και στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρία (3) άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Πρόκειται για έναν 43χρονο υπήκοο Ρωσίας, έναν 39χρονο υπήκοο Αλβανίας και έναν 38χρονο ημεδαπό. Επιπλέον, αναζητείται και μία 27χρονη ημεδαπή, ως συνεργός τους.

Ως προς το χρονικό της σύλληψης, τον περασμένο Σεπτέμβριο, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντόπισαν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στην Αθήνα κλεμμένο όχημα εντός του οποίου αποκρύπτονταν -22- κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Έπειτα από πολύμηνη έρευνα κατά την οποία αξιοποιήθηκαν όλα τα προανακριτικά στοιχεία, πιστοποιήθηκε η εμπλοκή των ανωτέρω στην ανευρεθείσα ποσότητα και εξακριβώθηκαν επακριβώς οι ρόλοι τους στην περαιτέρω διακίνηση της.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος ήταν επιφορτισμένος με την ανεύρεση της κάνναβης την οποία στη συνέχεια παρέλαβε ο 43χρονος και την απέκρυψε στο όχημα με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση της. Άμεσος συνεργός του πρώτου, ο οποίος λειτουργούσε υπό τις εντολές του, ήταν ο ημεδαπός.

Στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-21- γραμμάρια κοκαΐνης

-10.822- δολάρια ΗΠΑ

-1.705- ευρώ

-1.650- Ρώσικα Ρούβλια

Μία (1 )ηλεκτρονική ζυγαριά

Φυσίγγια

Τέσσερα(4) μαχαίρια στρατιωτικού τύπου

Τρία (3) αυτοκίνητα

Ένα (1) πλαστό διαβατήριο

Από την περαιτέρω έρευνα, εξακριβώθηκε ότι ο 43χρονος, με τη χρήση πλαστών εγγράφων, είχε ιδρύσει εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων, ενώ επιπλέον εξιχνιάσθηκε και μία (1) περίπτωση κλοπής αυτοκινήτου.

Ακόμη επισημαίνεται ότι, οι δράστες κατά το παρελθόν είχαν συλληφθεί για όμοια αδικήματα ενώ για την 27χρονη εκκρεμεί επιπλέον και ένταλμα σύλληψης.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter