Ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γ. ο Ιμπραΐμοβιτς

Ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γ. ο Ιμπραΐμοβιτς

Ελεύθερος… και με τη βούλα είναι από σήμερα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα καταθέσει πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Σουηδό επιθετικό, αν και στη λίστα που δημοσίευσε η Premier League περιέχεται κανονικά το όνομά του!

Ο 35χρονος εντάχθηκε στο δυναμικό των «μπέμπηδων» το περασμένο καλοκαίρι και ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία τους προς την κατάκτηση του League Cup Αγγλίας και στον τελικό του Europa League (δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού). Πέτυχε 28 γκολ σε 46 συνολικά εμφανίσεις του, πριν τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο τον περασμένο Απρίλιο.

Για το λόγο αυτό ήταν ο μοναδικός παίκτης στη λίστα της Γιουνάιτεντ που έμεινε ελεύθερος, κάτι που θα ισχύσει και επίσημα από τις 30 Ιουνίου. Ο σύλλογος αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία της πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας του με τον παίκτη για έναν επιπλέον χρόνο, καθώς αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση στις αρχές του 2018, μετά την επέμβαση που έκανε τον περασμένο μήνα στους συνδέσμους. Ένας επιπλέον λόγος που οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κράτησαν τον Ιμπραΐμοβιτς έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχουν καταθέσει πρόταση 65 εκ. ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Αλβαρο Μοράτα.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter