Ελπίζει πάλι ο Ηρακλής

Ελπίζει πάλι ο Ηρακλής

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την ΠΑΕ Ηρακλής στο θέμα της οφειλής στον Πουρτουλίδη, το οποίο αποδεδειγμένα εξόφλησε κι έτσι σήμερα, όπως ήταν αναμενόμενο η Σούπερ Λίγκα, επέστρεψε στον «Γηραιό»” τους τρεις βαθμούς που του είχε αφαιρέσει και ουσιαστικά τον έστελνε στην β’ εθνική.

Η μάχη όμως του Ηρακλή για την παραμονή του στα σαλόνια δεν τελείωσε κι αυτό γιατί δίνει αγώνα στα δικαιοδοτικά όργανα προκειμένου να εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής σο πρωτάθλημα και την οποία ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει όρος που αναφέρει ότι «μια ομάδα υποβιβάζεται όταν δεν εξασφαλίσει άδεια”, απόφαση που πήρε πρόσφατα το δ.σ. της Σούπερ Λίγκας. Την τελική απόφαση θα πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αν επικρατήσει η προκήρυξη, μένει ο Ηρακλής υπό όρους (απαγόρευση μεταγραφών κλπ). Σε διαφορετική απόφαση υποβιβάζεται.

Στην ανακοίνωση της, η Λίγκα αναφέρει:

“Ανακοινώνεται ότι, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 63/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., στην Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2016-17 με την από 24.05.2017 απόφαση (υπόθεση Ν. Πουρτουλίδη) του Δ.Σ. της Super League”.

Πλέον ο “Γηραιός” συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για να παραμείνει στη Super League, παρότι δεν έχει εξασφαλίσει άδεια. Στην προκήρυξη δεν έχει περάσει ότι “μια ομάδα πέφτει όταν δεν εξασφαλίσει άδεια”, ενώ αυτή την απόφαση έχει πάρει το διοικητικό συμβούλιο της Super League. Οριστική απόφαση θα πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αν επικρατήσει η προκήρυξη, μένει ο Ηρακλής, ειδάλλως πέφτει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter