Έμερι ο αντι-Βενγκέρ

Έμερι ο αντι-Βενγκέρ

Ο διάδοχος του Αρσέν Βενγκέρ βρέθηκε στην Άρσεναλ, σύμφωνα με το BBC.

Όπως μετέδωσε το βράδυ της Δευτέρας (21/05) το έγκυρο βρετανικό δίκτυο, ο Ουνάι Έμερι είναι ο «εκλεκτός» της διοίκησης για να οδηγήσει τους «κανονιέρηδες» στη «μετά-Βενγκέρ εποχή».

Ο Μίκελ Αρτέτα ήταν το μεγάλο φαβορί για την θέση, ωστόσο, μετά τις επαφές που έγιναν με όλους τους υποψήφιους, ο Έμερι κρίθηκε ως ο καταλληλότερος. Ο 46χρονος Ισπανός αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, όπου κατάκτησε ένα πρωτάθλημα και τέσσερα εγχώρια κύπελλα σε δύο σεζόν στους «πρωτευουσιάνους».

Νωρίτερα είχε οδηγήσει την Σεβίλη σε τρεις διαδοχικές κατακτήσεις Europa League, μεταξύ 2014 και 2016. Τον περασμένο μήνα ανακοίνωσε ότι θα αποχωρούσε από την Παρί αμέσως μετά τη λήξη του συμβολαίου του και αντικαταστάθηκε από τον πρώην προπονητή της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, με τον οποίο επίσης είχαν γίνει επαφές.

Ο Έμερι δεν γνωρίζει καλά την αγγλική γλώσσα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για την πρόσληψή του. Η επίσημη ανακοίνωση και η συνέντευξη Τύπου αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter