Εμπαιγμός και κάλπικες υποσχέσεις Άδωνι για τις συντάξεις

Εμπαιγμός και κάλπικες υποσχέσεις Άδωνι για τις συντάξεις

Τη γνωστή αντικυβερνητική «αποστολή» του συνέχισε απτόητος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης από τη Ζαχάρω, εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης κατά την διάρκεια της ομιλίας του αργά το βράδυ του Σαββάτου, σε εκδήλωση της τοπικής κομματικής οργάνωσης.

Ειδικότερα,ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στην πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση σημείωσε ότι «θα είναι το μεγαλύτερο όπλο της επόμενης κυβέρνησης για να πάρει αποφάσεις, να κάνει μεταρρυθμίσεις, να κάνει ιδιωτικοποιήσεις, ώστε να γίνουν αυτά που πρέπει», προσθέτοντας ότι «αυτή η ευκαιρία δεν θα πρέπει να πάει χαμένη». Ταυτόχρονα, τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός αυτά θα τα υλοποιήσει, διότι και τα πιστεύει, αλλά και μπορεί», χωρίς ωστόσο να εξηγήσει ποιες “μεταρρυθμίσεις” προτίθεται να κάνει η υποτιθέμενη επόμενη κυβέρνηση από τη ΝΔ. 

Αναφέρθηκε και στο θέμα των συντάξεων, λέγοντας ότι το κόμμα του καταψήφισε το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για δύο βασικούς λόγους και εξήγησε: «Ο πρώτος, διότι όταν τους παραδώσαμε την εξουσία, είχαμε συμφωνήσει με τους δανειστές μας, ότι δεν θα χρειαστούν περαιτέρω περικοπές και ο δεύτερος διότι κανένας συνταξιούχος στον πλανήτη δεν έχει δεχθεί τις περικοπές που έχουν δεχθεί οι έλληνες συνταξιούχοι τα τελευταία χρόνια». Ξέχασε όμως να πει ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ προχώρησαν σε δώδεκα απανωτά “χειρουργεία” στο σώμα των συνταξιούχων πετσοκόβοντας ακόμα και τους χαμηλοσυνταξιούχους. 

Να του θυμίσουμε δε πως στα 50 δισ. ευρώ φτάνει ο λογαριασμός που πληρώνουν από το 2010 οι συνταξιούχοι, καθώς από το 2010 έχουν δρομολογηθεί συνολικά 23 παρεμβάσεις, από τις οποίες οι 12 αφορούσαν οριζόντιες περικοπές συντάξεων το διάστημα 2010 – 2014.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter