Ένα βίντεο …ελβετικός σουγιάς τρολάρει ανεπανάληπτα τον Τραμπ (video)

Ένα βίντεο …ελβετικός σουγιάς τρολάρει ανεπανάληπτα τον Τραμπ (video)

Ένα βίντεο που έχει στηθεί ως διαφημιστικό της Ελβετίας, τρολάρει με μοναδική τρόπο τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, μέσα σε τέσσερα λεπτά, χρησιμοποιώντας όλες τις προκαταλήψεις και τις ανεκδιήγητες θέσεις, αλλά κυρίως χρησιμοποιώντας την ίδια τη φωνή του Ντόναλντ Τραμπ.

Το βίντεο, που είναι μέρος του σατιρικού σόου, “Ζondag met lubach”, αναφέρεται στα πάντα. Από την απουσία Μεξικανών στην Ελβετία, διακωμωδεί τις θέσεις του Τραμπ για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των γυναικών.

Η μετάφραση του τρολαρίσματος

“Αυτό είναι ένα μήνυμα από την κυβέρνηση της Ελβετίας.

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, καλώς ήλθατε σε αυτό το βίντεο που παρουσιάζει την Ελβετία. Την πιο σέξυ χώρα της Ευρώπης. Κοιτάξτε αυτά τα βουνά. Αυτά τα μεγάλα βουνά. Δεν είμαστε επίπεδοι, όπως για παράδειγμα η Ολλανδία. Είναι τόσο επίπεδοι. Ολοκληρωτική καταστροφή.

Έχουμε τις καλύτερες γυναίκες. Είναι όλες 10άρια. Απλά κοιτάξτε την παρουσιάστρια του καιρού. Το όνομά της είναι Sandra Boner. Boner. (στην αργκό υποδηλώνει την ανδρική στύση).

Κι επίσης λατρεύουμε να συμπεριφερόμαστε άσχημα στις γυναίκες μας. Το λατρεύουμε. Δεν τις αφήναμε να ψηφίζουν μέχρι το 1971. Σε κάποια μέρη, ακόμα και μέχρι το 1990. Τις αρπάξαμε από τα κοινωνικά τους δικαιώματα. Και μας άφησαν να το κάνουμε. Ήταν υπέροχο.

Η Ελβετία είναι τόσο καθαρή. Είναι υπέροχο. Ακόμη και οι φτωχογειτονιές μας είναι όμορφες. Έχουμε την καλύτερη σημαία. Είναι ένα τεράστιο συν. Μπορεί να το ξέρετε. Οι φίλοι σας πήραν τη σημαία τους από εμάς (σ.σ. με το επόμενο πλάνο να είναι η σημαία της ακροδεξιάς οργάνωσης Κου Κλουξ Κλαν). Και όπως η ΚΚΚ, μας αρέσει επίσης να καβαλάμε άλογα και να καίμε πράγματα.

Η Ελβετία είναι πολύ ασφαλής. Δεν έχουμε Μεξικανούς εδώ. Απλά κοιτάξτε. Καθόλου Μεξικανοί εδώ. Καθόλου Μεξικανοί εκεί. Πουθενά. Είναι υπέροχο. Έχουμε τον καλύτερο στρατό. Όλοι το λένε. Ακόμη κι ο Πάπας. Του στέλνουμε τους καλύτερους μαχητές μας. Την ελβετική φρουρά. Πολύ σκληροί τύποι. Κοιτάξτε αυτά τα παντελόνια. Υπέροχο στυλ.

Δεν σας αρέσει η Ε.Ε.; Τη μισούμε κι εμείς. Γι΄αυτό εφηύραμε το Brexit. Η Ελβετία δεν ήταν ποτέ μέλος της Ε.Ε. Ποτέ. Το Brexit θα έπρεπε να λέγεται Shwexit. Ή Swixit, ή Helvexit, ή Switzerleave. Μόλις τώρα μου ήρθε αυτό. Πανέξυπνο.

Αγαπάμε τη Ρωσία. Γι’ αυτό χτίσαμε το “Saint Moritz”. Είναι μια πόλη μόνο για Ρώσους. Εφηύραμε ακόμη και το Dada. Είναι ποίηση αλλά επίσης είναι για τα σκουπίδια. Δεν βγάζει κανένα νόημα. Θα το λατρέψετε. Επίσης, εφηύραμε το Gangsta – Rap. Αυτός είναι ο Dj Bobo. Είναι ο καλύτερός μας ράπερ. Πολύ καλύτερος από τον Kanye. Και είναι και λευκός.

Η Ελβετία κερδίζει την Eurovision κάθε χρόνο. Απλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Δώδεκα πόντοι. Όλη την ώρα. Τόσο καλοί είμαστε. Είναι γελοίο.

Οι Ελβετοί είναι πολύ έξυπνοι. Για την ακρίβεια, εφήυραμε ακόμη και αυτοκίνητο που ονομάζεται smart. Δεν είναι πολύ έξυπνο; Είναι ένα μικρό αυτοκίνητο. Αλλά είναι υπέροχο. Η Αμερική έχει Jazz, η Ελβετία έχει Jass (παιχνίδι με χαρτιά). Σαν φόρος τιμής για εσάς, το Jass έχει μια κάρτα Trump. Την λέμε Trumpf. Είναι η καλύτερη κάρτα. Πιστέψτε με.

Ακούσαμε ότι θέλετε να ξεφορτωθείτε το Obamacare. Γιατί να μην το αντικαταστήσετε με το Exit; Είναι αυτός ο οργανισμός που έχουμε. Είναι υπέροχος. Αν είσαι γέρος και άρρωστος, έρχονται και σε σκοτώνουν. Πρέπει να το δοκιμάσετε κάποια στιγμή. Είναι φανταστικό.

Σας αρέσει ο χρυσός; Αγαπάμε το χρυσό. Έχουμε τόνους. Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Εβραίοι μας τον έδωσαν για να τον φυλάξουμε. Δεν επέστρεψαν ποτέ -τόσο παράξενο- οπότε τον λιώσαμε. Όπως το φοντύ. Το εθνικό μας πιάτο. Δεν το τρώμε, απλά το πουλάμε σε τουρίστες. Το λατρεύουν. Τόσο χαζό.

Άκου Ντόναλντ. Καταλαβαίνουμε πλήρως ότι από εδώ και πέρα θα είναι “η Αμερική πρώτα”. Αλλά μπορούμε απλά να πούμε “η Ελβετία δεύτερη”; Δεν θέλουμε καν τα λεφτά σου. Τα έχουμε ήδη. Τα κρατάμε ασφαλή. Εξασφαλίζουμε πως δεν θα πάθουν τίποτα. Γιατί αυτό θα ήταν λυπηρό, σωστά; Τόσο λυπηρό.

Ελβετία. Δώδεκα πόντοι”.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter