«Ένα δέντρο γεμάτο γάλα» στην δημοτική αγορά Χανίων

«Ένα δέντρο γεμάτο γάλα» στην δημοτική αγορά Χανίων

«Ένα δέντρο γεμάτο γάλα» στήθηκε από τη μη κυβερνητική οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου» στην πλατεία της δημοτικής αγοράς των Χανίων.

Στόχος της δράσης, που πραγματοποιείται με σημαντική επιτυχία τα τελευταία χρόνια, είναι η συγκέντρωση ποσοτήτων γάλακτος, οι οποίες στη συνέχεια θα δοθούν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Η δράση υλοποιείται από τις 10:00 έως τις 22:00, ενώ στον χώρο που έχει «στηθεί» αυτό το ιδιαίτερο δέντρο το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις από τοπικούς παραδοσιακούς συλλόγους. Μέλη του Λαογραφικού Συλλόγου θα χορέψουν κρητικούς χορούς, ενώ μαθητές του Λυκείου Βάμου θα αποδώσουν παραδοσιακά τραγούδια.

Σε μήνυμά τους για τη συγκεκριμένη δράση, τα μέλη του παραρτήματος Χανίων της οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου» επισημαίνουν: «Οι συνθήκες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα δημιούργησαν νέες ομάδες ευάλωτων πληθυσμών, δυστυχώς και συμπατριωτών μας πλέον. Οι ανάγκες των Γιατρών του Κόσμου ως αποτέλεσμα των νέων συνθηκών αυξάνονται και η στήριξη του έργου τους από όλους μας γίνεται, πλέον, βασική προϋπόθεση για μεγαλύτερη και πιο αποτελεσματική δράση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter