Ένα ξέφραγο αμπέλι που όλα λειτουργούν ρολόι!

Ένα ξέφραγο αμπέλι που όλα λειτουργούν ρολόι!

Τρεις καταδικασμένοι από τον Κορυδαλλό στέλνουν έναν φυλακισμένο που «έσπασε» την άδεια του και δεν επέστρεψε στη φυλακή να εκφοβίσουν έναν δικηγόρο.

Ο μπράβος με τσεπωμένα τρία χιλιάρικα αντί να εκφοβίσει, δολοφονεί τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Συνελήφθη.

Μια ομάδα χρυσαυγιτών σπάει στο ξύλο μια δικηγόρο που μετέχει στη δίκη της Χρυσής Αυγής, τις μέρες που αρχίζουν να καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Μήνυμα!

“Θα σας βρούμε”!

Προσαγωγές. Διαδικασία αναγνώρισης των δραστών από τα θύματα.

Σήμερα το πρωί στο παρκάκι της Νομικής (πεζόδρομος Μασσαλίας), ο «άστεγος» με τις κουβέρτες στο παγκάκι μιλούσε με ένα παλικάρι. Το παλικάρι έβαλε το χέρι στην τσέπη, έβγαλε μια πενηνταρού και ο «άστεγος» ξέχωσε από τις κουβέρτες του ένα σακουλάκι, από αυτά που κλείνουν αεροστεγώς γεμάτο με μικροσύριγγες με πορτοκαλί έμβολο. Έδωσε 4 στο παλικάρι κι αυτό πήγε λίγο πιο ‘κει και βάρεσε μια δόση στο μπράτσο του. Πολλοί άλλοι πελάτες, ακροβολισμένοι στο παρκάκι περίμεναν τη σειρά τους.

Δεν τους ενοχλούσε η παρουσία των περαστικών.

Στην άκρη του πάρκου, ένα αυτοκίνητο του ΚΕΘΕΑ ήταν παρκαρισμένο, κλειστό κι έρημο.

Στο σταθμό του μετρό βρήκα γνωστό μου που περίμενε οκτώ ώρες και μόλις είχε πάρει την πολυπόθητη κάρτα για το μειωμένο ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Οκτώ ώρες.

Οι αγαπημένες μου εισπρακτικές με πήραν τηλέφωνο. Πολλά τηλέφωνα για την ακρίβεια – όπως κάνουν κάθε μέρα. Μια κυρία από την τράπεζα μου εξήγησε ότι στα σεμινάρια που περνάνε για να μας αντιμετωπίζουν τους έμαθαν ότι πρέπει να καταγράφουν τις «επιτυχημένες» επικοινωνίες. Αν τις πετύχουν σχολάνε ενθουσιασμένοι. Αν όχι υπόκεινται στην αυστηρότητα του «ελεγκτή» τους. (Πετυχημένη θεωρείται η επικοινωνία που ο καλών απαντήσει ευλαβικά στις ερωτήσεις του τηλεφωνητή)

Όλα λειτουργούν ρολόι σ’ αυτή τη χώρα.

Αρκεί να υπάρχει οργάνωση, και τεχνογνωσία και κέφι για «δουλειά»! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter