Ένας 5χρονος γνωρίζει πολύ καλά να πιλοτάρει ένα… Airbus A380 (Video)

Ένας 5χρονος γνωρίζει πολύ καλά να πιλοτάρει ένα… Airbus A380 (Video)

Ο 5χρονος Adam Mohammad Amer εντυπωσίασε με τις εκπληκτικές του γνώσεις για τα αεροπλάνα μπροστά σε ένα ακροατήριο έμπειρων πιλότων, αλλά και του πληρώματος.

Για την ακρίβεια, ήξερε πολύ παραπάνω από τα βασικά που πρέπει να γνωρίζει ένας πιλότος, ήξερε με ποιον τρόπο έπρεπε να χρησιμοποιήσει το κάθε εργαλείο που είχε μπροστά του και το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι απέκτησε αυτές τις εξειδικευμένες γνώσεις, παρακολουθώντας μόνος του βίντεο στο You Tube!

To πάθος και η αγάπη του για τα αεροπλάνα κινηματογραφήθηκε και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας αμέσως την προσοχή του κόσμου. Το 6χρονο παιδί κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα από τα μεγαλύτερα του όνειρα, ενώ η αεροπορική εταιρία του έφτιαξε μία προσαρμοσμένη πιλοτική στολή για να είναι ακόμα πιο πειστικός ο ρόλος του.

Στον θάλαμο προσομοίωσης, το μικρό αγόρι χρησιμοποίησε τους ελέγχους σαν να πετούσε σε ένα πραγματικό Airbus A380. Ο ενθουσιασμός του είναι έκδηλος, προσπαθεί ωστόσο να παραμείνει συγκεντρωμένος για να προσγειώσει με ασφάλεια το αεροσκάφος του!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter