Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Διαμαρτυρία για έξωση

Ένας άνδρας διαμαρτυρήθηκε γυμνός σε δημοτικό συμβούλιο του Παρισιού (Photo + Video)

Ένας άνδρας έβγαλε τα ρούχα του μέσα στο μπαρόκ κτίριο κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου του 14ου διαμερίσματος του Παρισιού για να διαμαρτυρηθεί για την έξωση της οργάνωσης του από κτίριο του Δήμου. Όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια της δημάρχου, Carine Petit

Ο γυμνός άνδρας κρατούσε μια πινακίδα με το όνομα της οργάνωσής του που αφορά στην συνεργασία μεταξύ ανέργων για την εξεύρεση εργασίας καθώς και στη δημιουργία επιχειρήσεων. Για αρκετή ώρα ο γυμνός άνδρας έδειχνε στο δημοτικό συμβούλιο την πινακίδα.

"Θα ήθελα να εξηγήσετε γιατί διώχνετε την οργάνωση από το κτίριο από την στιγμή που αγωνίζεται κατά την ανεργίας", ανέφερε.

«Κάποιοι χαμογελούσαν, άλλοι φάνηκαν τρομαγμένοι, αποφεύγοντας να κοιτάξουν». «Επιτέλους λίγη ζωηράδα» σχολίασε στο twitter μια δημοτική σύμβουλος.

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.