Ένας Ρονάλντο για …γέλια που φέρνουν …κλάματα! (Photo)

Ένας Ρονάλντο για …γέλια που φέρνουν …κλάματα! (Photo)

Γελάει το σύμπαν. Θέλησαν να τιμήσουν το καμάρι- θρέμμα της Μαδέιρα, της πατρίδας του Ρονάλντο, αλλά τελικά αυτό που κατάφεραν μόνο ως τρολιά μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η Μαδέιρα άλλαξε σήμερα το όνομα του αεροδρομίου της πόλης προς τιμή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο, αυτό που θα «κλέβει την παράσταση» είναι η προτομή του τετράκις κορυφαίου παίκτη του κόσμου. Το νησί του Ατλαντικού είναι ο τόπος που μεγάλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και το αεροδρόμιο, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα Φουνσάλ, θα είναι πλέον, γνωστό ως «Αεροδρόμιο Κριστιάνο Ρονάλντο». Η τελετή έγινε μετά τον πρώτο αγώνα που έδωσε στο νησί η εθνική Πορτογαλίας εδώ και 16 χρόνια, με τους «οικοδεσπότες» να χάνουν με 2-3 από τη Σουηδία σε φιλική αναμέτρηση, παιχνίδι στο οποίο σκόραρε και ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 32χρονος, Ρονάλντο, συνοδευόταν στον χώρο όπου έγινε η τελετή από την φίλη του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες και τη μητέρα του, Μαρία. Τα κεφάλια όλων γύρισαν όταν αποκαλύφθηκε η προτομή του Πορτογάλου, με τις γνώμες να διχάζονται για το αν έμοιαζε ή όχι με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η μετονομασία του αεροδρομίου προς τιμή του Ρονάλντο δεν είχε την καθολική αποδοχή, αλλά η προτομή του εθνικού ήρωα της χώρας επιβεβαιώθηκε την περασμένη χρονιά όταν οδήγησε την Πορτογαλία στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter