Εnerga και ημέρες της Νέας Δημοκρατίας, στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το HOTDOC, το Docville και τα ένθετα ΔΕΘ και Εκπαίδευση

Εnerga και ημέρες της Νέας Δημοκρατίας, στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το HOTDOC, το Docville και τα ένθετα ΔΕΘ και Εκπαίδευση

Νέα στοιχεία. Energa και ημέρες της ΝΔ. Ο κεντρικός ρόλος του ανιψιού και συμβούλου του Κυριάκου. Φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη και ο καταδικασμένος Μηλιώνης. Εξέχον στέλεχος του κόμματος ο αχυράνθρωπος των offshore

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε 500 εκατομμύρια ευρώ σε τράπεζες και προμηθευτές. Δεν πληρώνουν ούτε τους τόκους των δανείων. Κάθε χρόνο μπαίνουν μέσα 23-25 εκατομμύρια ευρώ.

Στημένοι αγώνες: Φαταούλ καλεί… Μουχάμ. Η «συμμορία» και οι συνομιλίες «φωτιά» του Μαρινάκη που συμπεριλαμβάνονται στην εισαγγελική πρόταση.

Κώστας Ζαχαριάδης: «Όποιο σκάνδαλο κι αν σηκώσεις, από κάτω θα βρίσκεται κάποιος συνεργάτης του Μητσοτάκη».

ΚΙΝΑΛ: Κλίνατε επί δεξιά – Η Γεννηματά στο δρόμο που χάραξε ο Βενιζέλος.

Σοφία Ζαχαράκη: Η εκλεκτή του Μητσοτάκη και της πρεσβείας των ΗΠΑ.

-Αποκλειστική συνέντευξη Τέρι Γκίλιαμ: «Με τον Δον Κιχώτη το τελευταίο που ακολουθείς είναι οι φωνές της λογικής»

To HOT DOC

Το θαύμα του ελληνικού αθλητισμού, στο HOT DOC που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Η άνθηση του ελληνικού αθλητισμού το φετινό καλοκαίρι, προκάλεσε το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων και των διεθνών ΜΜΕ, καθώς σχεδόν σε όλα τα σπορ, αθλητές και αθλήτριες μας, έσπασαν ρεκόρ κι έγιναν συλλέκτες μεταλλίων, κόντρα σε όλους και όλα, σε περίοδο μνημονίων και με δεκάδες εμπόδια στο διάβα τους.

Με αφορμή τις επιτυχίες τους, το HOT DOC θυμίζει στους αναγνώστες του ότι πολλοί από τους αθλητές που πρωταγωνίστησαν στους αγωνιστικούς χώρους, έχουν μιλήσει ήδη στο Documento. Γκάλης, Αντετοκούνμπο, Στεφανίδη, Γιαννιώτης, Μορφέσης.

Θυμίζουμε τι έλεγαν, τι πέτυχαν, τι στόχους είχαν.

Για να νιώσετε τι σημαίνει να έχεις πίστη στα όνειρα σου….

Το Docville

Ο Τέρι Γκίλιαμ μιλά αποκλειστικά στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο σκηνοθέτης Τέρι Γκιλιαμ σε αποκλειστική συνέντευξη του στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη αναφέρεται στις δοκιμασίες που πέρασε τα τελευταία 25 χρόνια μέχρι να καταφέρει να ολοκληρ σει το φιλμ της ζωής του «Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Δον Κιχώτη».

Τάσος Νούσιας φοράει το κουστούμι του αλαζόνα βασιλιά Ριχάρδου του Β’ και μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για τη μεταφορά του περίφημου σαιξπηρικού έργου που ανεβάζει στο θέατρο Άλφα Ιδέα η Μάρλεν Καμίνσκι.

-Ο σκηνοθέτης Νίκος Θεοδοσίου γράφει για ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο τελευταίο Φεστιβάλ Βενετίας και αφορούσε την ταινία του Πίτερ Μέντακ «Ghost in the noonday sun» με πρωταγωνιστή τον Πίτερ Σέλερς και σχετιζόταν με το χουντικό πραξικόπημα στην Κύπρο και την εισβολή στο νησί της Τουρκίας το 1974.

-Αναδρομικό αφιέρωμα της Ταινιοθήκης της Ελλάδας στον Πιερ Πάολο Παζολίνι με προβολή σχεδόν όλων των φιλμ του σπουδαίου σκηνοθέτη καθώς και μια σειρά συμπληρωματικών εκδηλώσεων γύρω από το έργο του.

-Ο σεφ Γιώργος Σαμοΐλης μιλάει στην Ηλέκτρα Ζαργάνη για το εστιατόριο που εργάζεται στη Σίφνο και τα ταξίδια του στη Βραζιλία.

-Για τη στήλη «Summer stories» (επιμένουμε καλοκαιρινά…) η πολιτικός μηχανικός Αθηνά Μιχαηλίδου γράφει για εκείνο το καλοκαίρι που αποφάσισε με την κοριτσοπαρέα να πάνε στο Κουφονήσι των μικρών Κυκλάδων.

Ένθετο ΔΕΘ

Ειδικό ένθετο αφιερωμένο στη ΔΕΘ την Κυριακή με το Documento

Όσα θέλετε να μάθετε για τη ΔΕΘ και νιώθετε άβολα να ρωτήσετε.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης γράφει για τη σημασία της έκθεσης στην πόλη –δίχως να αποφύγει τον πειρασμό να θίξει γενικότερα θέματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη–, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ – Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης εστιάζει στη φετινή διοργάνωση και στο μέλλον του θεσμού, ο συγγραφέας Θωμάς Κοροβίνης ανασύρει τις παιδικές του μνήμες από την έκθεση, ο Νότης Φόρσος κάνει λόγο για το «δέσιμο» της ΔΕΘ με τον κινηματογράφο, ενώ δεν λησμονήσαμε να ρίξουμε κλεφτές ματιές σε στιγμές από μια λαμπρή ιστορία ογδόντα και πλέον χρόνων.

Ένθετο Εκπαίδευση

«Σπούδασε έξυπνα». Ειδικό ένθετο για την εκπαίδευση την Κυριακή με το Documento

Και μετά το λύκειο τι; Αν είστε από τα παιδιά που περάσατε σε ανώτατες και ανώτερες σχολές, έχετε τα δεδομένα του άμεσου μέλλοντός σας μπροστά σας.

Οσοι/ες δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, να είστε σίγουροι/ες ότι οι επιλογές που ανοίγονται μπροστά σας είναι πολλές και κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσες. Στο ένθετο Σπούδασε Έξυπνα του Documento θα ανακαλύψετε τις εναλλακτικές για σπουδές στο εξωτερικό – με την Κύπρο να προβάλλει ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις– θα διαβάσετε για τα επαγγέλματα που παρουσιάζουν μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας, για το πρόβλημα της εύρεσης φοιτητικής στέγης, για ποιους λόγους δεν πρέπει να συνδέεται «ψυχαναγκαστικά» η παιδεία με την παραγωγή, αλλά και εμπειρίες φοιτητών σχετικά με το πώς ζουν άνετα ξοδεύοντας λίγα χρήματα.           

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter