Ενεργοποιείται ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από ΠΑΟ για χρέη στον Βέμερ

Ενεργοποιείται ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από ΠΑΟ για χρέη στον Βέμερ

O διασυρμός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεται. Σήμερα εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η καταγγελία του Γενς Βέμερ κατά του «Τριφυλλιού» για την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών που έχει επιβληθεί για οφειλές ύψους 499.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Αλκης Παπαντωνίου ζήτησε εκ νέου αναβολή, αλλά ο πρόεδρος της έδρας απέρριψε το αίτημα. «Έχουμε αίτημα αναβολής γιατί μέσα σε 1,5 μήνα βρισκόμαστε από την επιβολή στην ενεργοποίηση. Κανονικά σε άλλες περιπτώσεις αυτή η διαδικασία διαρκεί 3-4 μήνες, σε υποθέσεις της FIFA από 6-8 μήνες. Έχουν γίνει προσεγγίσεις, ζητούμε να υπάρξει ισότιμη μεταχείριση», υποστήριξε ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, ενώ αντίθετος στο αίτημα ήταν ο νομικός εκπρόσωπος του Βέμερ, Πάρις Ατλαμάζογλου, οποίος επισήμανε: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από τότε που ξεκίνησε η διαδικασία, δηλαδή από τα τέλη Ιουλίου. Δεν μπορώ να ακούω άλλα ψέματα. Έκαναν δύο προτάσεις, η μία έλεγε να δώσουν 200.000 ευρώ και να χαρίσουμε τα υπόλοιπα και η άλλη να δώσουν 50.000 ευρώ κι όλα τα υπόλοιπα σε δόσεις. Όλες οι άλλες προτάσεις ήταν σε καφενειακό επίπεδο».

Για να τεθεί σε ισχύ το -3 θα πρέπει να επικυρωθεί απ’ το Συμβούλιο της Super League. Οπότε υπάρχει χρόνος για να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter