Εννέα φωτογραφίες από το πολιτικό μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – Η χειραψία Τσίπρα, Κυριάκου και Ντόρας (Photos)

Εννέα φωτογραφίες από το πολιτικό μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – Η χειραψία Τσίπρα, Κυριάκου και Ντόρας (Photos)

Στιγμές πολιτικού πολιτισμού μας πρόσφερε η σημερινή ειδική συνεδρίαση της Βουλής που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην Πρωθυπουργού και επιτίμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Και πέραν από τις πολιτικές τοποθετήσεις, είχαμε και τις προσωπικές στιγμές των ανθρώπων όπου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαιρέτισε εγκάρδια τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον θερμό χαιρετισμό ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη την ώρα που ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβαινε στο βήμα της Βουλής.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας χαιρετά ξεχωριστά την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τα παιδιά και τα εγγόνια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη παρακολουθούν την ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017:

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γιο τους Κωνσταντίνο και τον γιο της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη Γιάννη:

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017:

Φωτογραφίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter