Ενοχλημένος ο Μ.Βορίδης από την αναμενόμενη εξεταστική για τον χώρο της Υγείας

Ενοχλημένος ο Μ.Βορίδης από την αναμενόμενη εξεταστική για τον χώρο της Υγείας

Σφόδρα ενοχλημένος από την –αναμενόμενη- εξεταστική επιτροπή για τα ζητήματα του χώρου της υγείας συνολικά, εμφανίστηκε στην Βουλή, ο Μάκης Βορίδης,. Εκεί όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να εξεταστούν οι υποθέσεις της Novartis, του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και του Ερρίκος Ντυνάν.

Θυμίζουμε ότι στην δικογραφία για το Ερρίκος Ντυνάν, που κατατέθηκε στην Βουλή, ζητείται η διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών εκτός από τον Μ.Βορίδη για τους Κ.Χατζηδάκη, Αδ.Γεωργιάδη, Ν.Μηταράκη και Α.Λυκουρέντζο.

Ο βουλευτής της Ν.Δ αναγνώρισε ότι υπάρχει «πράγματι σκάνδαλο Ντυνάν» παρόλα αυτά αναρωτήθηκε για το ποιες είναι οι ευθύνες των υπουργών της Ν.Δ εστιάζοντας αποκλειστικά στην συγκεκριμένη υπόθεση. Όπως ανέφερε: «Ποιο είναι το αδίκημα Μιταράκη και Χατζηδάκη, είναι ότι δεν είδαν το Μαρτίνη, ο Χατζηδάκης γιατί δεν επόπτευσε Μηταράκη που αρνήθηκε να δει Μαρτίνη για το πράγματι σκάνδαλο Ντυνάν, να πείτε το αδίκημα Γεωργιάδη που είπε να φύγει ο Μαρτίνης. Ο Γεωργιάδης ζήτησε να διοριστεί διοίκηση στο Ντυνάν για να φύγει η διοίκηση του Μαρτίνη».

Για τον ίδιο σημείωσε ότι δεν μπορεί η υπόθεση να σέρνεται. «Θα έρθετε και θα μου πείτε το αδίκημα μου. Αν δεν υπάρχει αδίκημα δεν θέλω να ακούσω κουβέντα» ζητώντας «να φέρετε εδώ πρόταση για προανακριτική επιτροπή» «πράγματι σκάνδαλο Ντυνάν». Πάντως ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη πρόταση αφορά τον ίδιο χωρίς να εκφράζει και τους υπόλοιπους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας.​

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter