Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία Ζέμπερη – Στον φερόμενο δολοφόνο επιτέθηκε ο πατέρα της (Photos)

Ένταση στη δίκη για τη δολοφονία Ζέμπερη – Στον φερόμενο δολοφόνο επιτέθηκε ο πατέρα της (Photos)

Συνεχίζεται σήμερα Τρίτη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο.

Επίθεση δέχτηκε και πάλι από την οικογένεια της άτυχης 32χρονης και συγκεκριμένα από τον πατέρα της, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της, Μανώλης Σοροπίδης, την ώρα της μεταφοράς του στα δικαστήρια.

«Θα τον σκοτώσω», «Αλήτη, φονιά! Γιατί σκότωσες το παιδί μου;», φώναζε ο πατέρας της Δώρας μόλις είδε τον κατηγορούμενο.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, νωρίτερα μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε: 

«Θέλω να παρακαλέσω τους δικαστές, τους ανακριτές, τους κυρίους εισαγγελείς να ξεπεράσουν τον Σοροπίδη και να ψάξουν πίσω από αυτόν για το ποιοι πλήρωσαν και σκότωσαν το κορίτσι. Υπάρχει πολύ βρωμιά. Μήπως ναι μπορέσουν να ξεπλύνουν αυτή τη βρωμιά μαζί και το αίμα του παιδιού μου. Μήπως ξεπλυθεί αυτή τη βρωμιά και μπορέσει η κοινωνία να ανασάνει. Επίσης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ελληνική αστυνομία για τη συμπεριφορά της πρώην γυναίκας μου, για τον τρόπο που φέρθηκε στους αστυνομικούς. Αυτοί οι αστυνομικοί, έπιασαν το δολοφόνο. Από αυτούς θέλουμε να πιάσουν και τους υπόλοιπους που είναι μπλεγμένοι με την υπόθεση του παιδιού. Επίσης θέλω να πω και κάτι άλλο γιατί έχω φάει πολύ λάσπη. Γι’ αυτά που λέει η πρώην γυναίκα μου, ποτέ δεν έχω μπει σε καζίνο, όχι να παίξω, δεν έχω μπει μέσα και ποτέ δεν έχω παίξει χρηματιστήριο να χάσω μια μετοχή. Όλα τα λεφτά τα έβαζα πάνω στα παιδιά και την οικογένεια».

Έξω από τα δικαστήρια και η Ελένη Λουκά η οποία ζητούσε την εκτέλεση του Μανώλη Σοροπίδη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter