Έντονη αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ για την επιστολή Τσακαλώτου

Έντονη αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ για την επιστολή Τσακαλώτου

Στην αντεπίθεση προχώρησε η κυβέρνηση, μέσω «κυβερνητικών κύκλων» μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας» που ζητούσε να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή Τσακαλώτου προς τους Θεσμούς χαρακτηρίζοντάς την «επιστολή μετανοίας».

 «Η ΝΔ μπορεί και σήμερα να βγει με δήλωση του αρχηγού της και να στηρίξει τους χαμηλοσυνταξιούχους. Η αναγνώριση πολιτικού λάθους δεν είναι ντροπή», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

«Και είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε! Τρεις μέρες μετά, “ξύπνησαν” οι της ΝΔ και “ανακάλυψαν” την επιστολή Τσακαλώτου!», σημειώνουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: «Τους ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι:

– Η επιστολή έχει σταλεί από την Παρασκευή στους θεσμούς με την κυβέρνηση να μην έχει απολύτως τίποτα να κρύψει -δεν έχει αναλάβει, άλλωστε, καμία νέα δέσμευση.

– Καλό θα είναι η ΝΔ και οι παρατρεχάμενοί της να πουν στην ελληνική κοινωνία την άποψή τους. Ευθέως.

– Έπρεπε να δοθεί η εφάπαξ 13η σύνταξη ναι ή όχι; Έχει ευεργετικά αποτελέσματα στους χαμηλοσυνταξιούχους και στην αγορά;

– Η αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, για έναν χρόνο, έχει σημαντικές θετικές επιπτώσεις σε κατοίκους και τοπικές κοινωνίες;

Ας απαντήσει, λοιπόν, συγκεκριμένα και ας αφήσει τις υπεκφυγές. Τα πραγματικά στοιχεία είναι ότι:

– 1.0006000 χαμηλοσυνταξιούχοι ενισχύθηκαν με ένα σεβαστό ποσό.

– Η αύξηση του ΦΠΑ ανεστάλη στα νησιά».

«Καλό, λοιπόν, θα είναι η ΝΔ να τα ψήφιζε στη Βουλή, εκεί φαίνεται και αποκαλύπτεται ποιοι ταυτίζονται με ποιον και ποιοι είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι των ακραίων της Ευρώπης, που, μάλιστα, αλλάζουν άποψη μετά από ένα τηλεφώνημα…

ΥΓ: Η ΝΔ μπορεί και σήμερα να βγει με δήλωση του αρχηγού της και να στηρίξει τους χαμηλοσυνταξιούχους. Η αναγνώριση πολιτικού λάθους δεν είναι ντροπή», καταλήγουν οι κυβερνητικές πηγές.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ. ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter