Ένωση σκοπιμοτήτων ή δικαστών;

Ένωση σκοπιμοτήτων ή δικαστών;

Περιμένω με αγωνία το Δ.Σ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, να βγάλει μια ανακοίνωση δικής της αγωνίας για τη Δικαιοσύνη. Όχι από αυτές που ανακοινώνει συνωμοσίες και παρακρατικούς που είναι εύκολες, (γιατί τι συνωμοσία θα ήταν αν ήταν ορατή σε όλους;) αλλά από τις δύσκολες.

Δηλαδή να απαντήσει αν έχει θέση για το γεγονός πως ο Αντιπρόεδρός της, Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, Εφέτης στα Δικαστήρια και λαλίστατος στα κανάλια, σχετίζεται με το γεγονός πως η εταιρεία της γυναίκας του, η γνωστή Ηλεκτρονική Αθηνών, πτώχευσε αφού το δικαστήριο εξέτασε μέσα σε μόλις πέντε μέρες την αίτηση πτώχευσης αιφνιδιάζοντας τους πιστωτές που δεν πρόλαβαν να ασκήσουν τα δικαιώματά τους. Τι είδους «ηλεκτρονική» Δικαιοσύνη είναι αυτή που αποδίδεται μόνο στην οικογένεια Λυμπερόπουλου με τέτοιους ρυθμούς ενώ για άλλες εταιρείες το χρονικό διάστημα είναι από 6 μήνες και πάνω;

Περιμένω ακόμη από την Ένωση να πάρει θέση για το γεγονός πως ο αγαπητός στη Διοίκησή της πρώην Υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου, έχει υπογράψει για την αποφυλάκιση και δεύτερου εμπόρου ναρκωτικών. Για το γεγονός πως το διορισμένο δια του Υπουργού Συμβούλιο Χαρίτων, έχει μετατραπεί σε φάμπρικα απελευθέρωσης ατόμων που έχουν καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη και ένα είδους τέταρτου βαθμού Δικαιοσύνης που αποδίδεται εν κρυπτώ και ανεξέλεγκτα.

Περιμένω από την Ένωση να πει ακόμη για το πώς χρησιμοποιήθηκε η νομοθέτηση από τον Χαράλαμπο Αθανασίου, για να μην τιμωρηθούν ποτέ συγκεκριμένοι καταχραστές του Δημοσίου και εγκληματίες του «λευκού κολάρου», πράγμα που ακυρώθηκε από τους έντιμους δικαστές και τελικώς από τον Άρειο Πάγο.

Περιμένω όμως κυρίως από την Ένωση, να αποδείξει πως δεν λειτουργεί με σκοπιμότητες, πως δεν είναι δολοφόνος χαρακτήρων που δεν της είναι αρεστοί, αλλά έστω επαγγελματικό σωματείο με αξιοπρέπεια. Διαφορετικά είναι αυτό που φαίνεται. Πολιτικοδικαστική σαλάτα που εκτελεί συμβόλαια. Περιμένω.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter