Επεισόδια σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας – Τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ (Photos)

Επεισόδια σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας – Τραυματίστηκε φωτορεπόρτερ (Photos)

Σε τρεις προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από συμβολαιογραφείο, στη οδό Θεμιστοκλέους στο κέντρο της Αθήνας, ενώ τραυματίστηκαν πέντε άτομα.

Οι τρεις προσαγωγές που έγιναν, μετατράπηκαν στη συνέχεια σε συλλήψεις. Τα τρία άτομα αρχικά προσήχθησαν κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν όταν πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο διαμαρτύρονταν για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να αποτρέψουν πλειστηριασμό.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας φωτορεπόρτερ, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει και ο γνωστός φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος με ανάρτησή του στα social media, στην οποία σχολιάζει: «Στο τέλος, θα καταλήξουμε να πηγαίνουμε να φωτογραφήσουμε σε συνέντευξη τύπου με κράνος».

https://www.facebook.com/marios.lolos.1/posts/10208762260892831?pnref=story

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΛΑΕ έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, για τη σύλληψη των τριών ατόμων.

Σχηματίστηκε δικογραφία

«Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι, έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας, σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής», όπως τονίζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε ανακοίνωσή της που δόθηκε πριν από λίγο στην δημοσιότητα.

Η ΓΑΔΑ αναφέρει ακόμη ότι «για τη συμμετοχή τους στα επεισόδια συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων συμμετεχόντων. Αναφέρθηκαν τραυματισμοί τεσσάρων αστυνομικών και ενός ιδιώτη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter