Επεισόδιο στην Βουλή μεταξύ Σπίρτζη-Τζαβάρα για τα δημόσια έργα

Επεισόδιο στην Βουλή μεταξύ Σπίρτζη-Τζαβάρα για τα δημόσια έργα

Επεισόδιο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όταν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, επανέφεραν το θέμα της κατάτμησης των οδικών έργων αφήνοντας αιχμές για το αν υπάρχει «χρηστή διοίκηση». 

Επεισόδιο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όταν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, παρουσία του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, επανέφεραν το θέμα της κατάτμησης των οδικών έργων αφήνοντας αιχμές για το αν υπάρχει «χρηστή διοίκηση». Ο Χρ. Σπίρτζης προκάλεσε όποιον βουλευτή έχει στοιχεία να τα προσκομίσει στον εισαγγελέα τονίζοντας ότι έχουν βγει τα πορίσματα των ελεγκτών.

Ο υπουργός Μεταφορών υποστήριξε ότι «συγκεκριμένοι βουλευτές και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θίγουν την τιμή και την υπόληψή μας» προσθέτοντας πως «αν είχατε διαπιστώσει τέτοιες παρανομίες έπρεπε να πάτε στον εισαγγελέα». Όταν στο σημείο εκείνο ο βουλευτής της Ν.Δ Κ. Τζαβάρας δήλωσε ότι η Ν.Δ θα απευθυνθεί στις εισαγγελικές αρχές, ο Χρ. Σπίρτζης απάντησε: «Μην τρέχετε και σας πιάσει η τροχαία».

Η φράση προκάλεσε την αντίδραση του Κ. Τζαβάρα που άρχισε να χτυπά το χέρι του στο έδρανο κατηγορώντας τον υπουργό Υποδομών με φράσεις του είδους «είστε αγενέστατος» απαιτώντας να ζητηθεί συγνώμη, ενώ έβαλλε και εναντίον της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλοπούλου λέγοντας ότι η ανοχή σε αυτή την συμπεριφορά «θα αποτελέσει στίγμα στους αιώνες». Στην συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα. Στην συζήτηση παρενέβη και ο βουλευτής της Ν.Δ Γιάννης Τραγάκης λέγοντας ότι ο υπουργός «είχε στόχο να φιμώσει και να εκφοβίσει βουλευτές»

Ανταπαντώντας ο Χρ. Σπίρτζης δήλωσε: «Θα ζητήσουν πρώτα συγνώμη αυτοί που ρίχνανε λάσπη» ενώ «τα πορίσματα των επιθεωρητών είναι εδώ» συμπλήρωσε μάλιστα πως «πήγα εγώ στον εισαγγελέα για τις κατηγορίες των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας» οι οποίοι «βάζουν θέματα χρηστής διοίκησης και κατάτμησης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter