«Έπεσε» ο server του Εθνικού Τυπογραφείου – Υπολειτουργεί λόγω τεχνικού προβλήματος

«Έπεσε» ο server του Εθνικού Τυπογραφείου – Υπολειτουργεί λόγω τεχνικού προβλήματος

Τεχνικό πρόβλημα προκαλεί εδώ και τέσσερις ημέρες δυσλειτουργία στις ιντερνετικές υπηρεσίες του Εθνικού Τυπογραφείου. 

Την περασμένη Παρασκευή ήταν αδύνατη η πρόσβαση στον ιστότοπό του ενώ μέχρι σήμερα δεν λειτουργεί σωστά ούτε η διαδυκτιακή αναζήτηση φύλλων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης ούτε η ημερήσια κυκλοφορία, όπως κι άλλες σελίδες του www.et.gr. Δεν είχε βγει καμιά ανακοίνωση μέχρι τις 4 το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Το documentonews.gr επικοινώνησε με το Εθνικό Τυπογραφείο από όπου ενημερώθηκε ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα στο server του ιστότοπου και ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες ώστε να καταστεί δυνατή η αποκατάσταση της λειτουργίας του το συντομότερο δυνατόν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα «ανέβηκαν» επιλεκτικά μόνο πέντε φύλλα της Εφημερίδας της Κυβέρνησης που δημοσιεύθηκαν στις 3 και στις 5 Αυγούστου. 

Σε αυτά περιλαμβάνεται το προεδρικό Διάταγμα υπ.αριθμ. 73 (ΦΕΚ Α΄, αρ.φύλλου 143-3.8.2018) σχετικά με την αποδοχή από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα της παραίτησης που υπέβαλε ο Νίκος Τόσκας από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών. Επίσης, έχει αναρτηθεί η απόφαση του υπουργού εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη για την αποστρατεία του πρώην Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και την τοποθέτηση του νέου Αρχηγού (ΦΕΚ Γ΄, αρ.φύλλου 876-5.8.2018).  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter