Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ρόκερ Tom Petty (Photos + Video)

Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ρόκερ Tom Petty (Photos + Video)

Επιβεβαιώθηκε από την οικογένειά του ο θάνατός του, αφού αρχικά υπήρξε αναστάτωση και αντικρουόμενες πληροφορίες.

Ο 66χρονος Αμερικανός ρόκερ πέθανε σε νοσοκομείο της νότιας Καλιφόρνιας των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου νοσηλευόταν ύστερα από ανακοπή καρδιάς, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε και στους λογαριασμούς του καλλιτέχνη στα social media μαζί με μία φωτογραφία του. «Εκ μέρους της οικογένεια του Tom Petty, ανακοινώνουμε με θλίψη τον θάνατο του πατέρα, αδελφού, συζύγου και φίλου. Υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του στο Μαλιμπού τα ξημερώματα της Δευτέρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του UCLA χωρίς, τελικά, να μπορέσει να ανανήψει. Πέθανε ήρεμος στις έχοντας δίπλα του την οικογένειά του», αναφέρεται στην ανακοίνωση, που υπογράφει ο επί χρόνια μάνατζέρ του, Τόνι Δημητριάδης.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, πολλοί θαυμαστές του αφήνουν λουλούδια και αφιερώματα στο αστέρι του τραγουδιστή στο Walk of Fame.

Ο Petty έγινε διάσημος στα τέλη της δεκαετίας του 1970, με το συγκρότημα «Tom Petty and the Heartbreakers», μια μπάντα που θεωρήθηκε αναπόσπαστο κομμάτι του heartland ροκ κινήματος. Ακολούθησε και σόλο καριέρα ως τραγουδιστής, αλλά πάντα επέστρεφε στους Heartbreakers, οι οποίοι έβγαλαν το τελευταίο άλμπουμ τους το 2014.  






Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter