Επικοινωνία και ψυχαγωγία ακόμα και στην κορυφή του Ολύμπου, από τη Nova!

Επικοινωνία και ψυχαγωγία ακόμα και στην κορυφή του Ολύμπου, από τη Nova!

Η Nova σκαρφάλωσε στο υψηλότερο σημείο της Ελλάδας και τοποθέτησε δορυφορικές υπηρεσίες Nova3play SAT στα δύο καταφύγια του Ολύμπου, στο «Γιώσος Αποστολίδης» (2.760μ.) και «Χρήστος Κάκκαλος» (2.650μ.).

Το συνεργείο με τους έμπειρους τεχνικούς της Nova, κυριολεκτικά άγγιξε την… κορυφή ολοκληρώνοντας με επιτυχία την επιχείρηση ανάβασης η οποία διήρκεσε περίπου επτά ώρες και περιελάμβανε αρκετές δυσκολίες καθώς υπήρχαν πολλά δυσπρόσιτα σημεία όπου η μεταφορά του αναγκαίου εξοπλισμού μπορούσε να γίνει μόνο με …γαϊδουράκια. (Παρακολουθήστε πλάνα από την τηλεοπτική αποστολή στον Όλυμπο ΕΔΩ).

Με τη συγκεκριμένη υλοποίηση, εξυπηρετούνται πλέον οι βασικές ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας των επισκεπτών του καταφυγίου κάτι που μέχρι τώρα δεν ήταν εφικτό από ένα τόσο απομακρυσμένο σημείο.

Η υπηρεσία Nova3play SAT παρέχει σύνδεση στο internet με ταχύτητες έως και 20 Mbps, σταθερή τηλεφωνία με απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και τηλεόραση με περισσότερα από 250 κανάλια για όλους, σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεται κανείς, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο, όπως αποδεικνύει και η πρόσφατη υλοποίηση στον Όλυμπο.

Η Nova, πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει υπηρεσίες υψηλού τεχνολογικού επιπέδου στους συνδρομητές της, συνεχίζει να καινοτομεί και να απογειώνει την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter