Επικός πιτσιρικάς «κάνει ρόμπα» τον Άη Βασίλη: «Η ζωή σου είναι άδεια»

Επικός πιτσιρικάς «κάνει ρόμπα» τον Άη Βασίλη: «Η ζωή σου είναι άδεια»

Γενικώς τα παιδιά έχουν μια συμπάθεια στον Άη Βασίλη και οι γονείς μια τάση να μη λένε… εγκαίρως αν η ύπαρξή του είναι πραγματική ή όχι.

Ο 6χρονος πιτσιρικάς από την Ουάσιγκτον, όμως, σε μια «επιστολή» που έγινε viral, «αδειάζει» τελείως τον Άη Βασίλη και αποδεικνύει ότι τα παιδιά ενίοτε γίνονται πολύ πιο… ρεαλιστές από τους ενήλικες.

Ο πιτσιρικάς, λοιπόν, έγραψε στο γράμμα του: «Αυτό το κάνω μόνο για το σχολείο. Ξέρω ότι η λίστα σου με τους άτακτους είναι άδεια. Και η λίστα με τους καλούς είναι άδεια. Και η ζωή σου είναι άδεια. Δεν ξέρεις τι μπελάδες είχα στη ζωή μου. Αντίο», αρνούμενος μάλιστα να το υπογράψει και αρκούμενος απλώς στο: «Με αγάπη».

Η μητέρα του μικρού ανέβασε το γράμμα στο Twitter, απ΄όπου και έγινε viral, σημειώνοντας ότι ο 6χρονος δύσπιστος γιός της έπρεπε να γράψει το γράμμα για το σχολείο, και το έκανε…. Συμπλήρωσε, δε, για όσους ανησύχησαν, ότι οι «μπελάδες» που ανέφερε ο πιτσιρικάς ήταν ο αδελφός του . «Μην καλέσετε την πρόνοια. Πιστέψτε με, το διασκεδάζει πολύ», συμπλήρωσε.

https://twitter.com/sarahmccammon/status/937468444945080321

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter