Επιλεκτικές πληρωμές στο Mega από τους μετόχους – Επιμένουν στο μπλόκο της Motor Oil οι απλήρωτοι

Επιλεκτικές πληρωμές στο Mega από τους μετόχους – Επιμένουν στο μπλόκο της Motor Oil οι απλήρωτοι

Σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση που θυμίζει άλλες εποχές προχώρησαν οι μέτοχοι του Mega που έδωσαν έντολή σε μια “αόρατη” αρχή να καταβάλλει μισθούς δύο μηνών σε μικρή ομάδα εργαζομένων, την ώρα που η πλειοψηφία τους έχουν κλείσει 18 μήνες απλήρωτοι.

Η κίνηση αυτή γίνεται υπό την απειλή του “μαύρου” καθώς έχει λήξει το νόμιμο όριο για τα κανάλια που δεν υπέβαλαν αίτηση αδειοδότησης. 

Την ίδια ώρα που η Εισαγγελέας καλεί στο γραφείο της εργαζόμενους και παίρνει καταθέσεις για την κατασταση που επικρατεί στο κανάλι προκειμένου να διερευνήσει αν υπάρχουν και ποινικές ευθύνες, η κίνηση της επιλεκτικής πληρωμής έχει φέρει αναστάτωση στους εγαζόμενους που από την 1η Φεβρουαρίου βρίσκονται έξω από την Motor Oil της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μεγαλομετόχου του Mega.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά την κίνηση που θυμίζει εργασιακό μεσαίωνα:

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ

1/03/2018

Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τις ποινικές ευθύνες όσων έχουν αφήσει απλήρωτους επί 17 μήνες τους εργαζόμενους του Mega,ενώ η εταιρεία άφησε να παρέλθει η διορία του ΕΣΡ για να δηλώσει τι σκοπεύει να κάνει με το κανάλι (π.χ. θεματικό ή περιφερειακό), σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι οι μέτοχοι του Mega ΠΛΗΡΩΣΑΝ δύο μισθούς σε περίπου 30 συναδέλφους μας, με προφανή σκοπό να μας διασπάσουν.

(Που αλήθεια βρήκαν χρήματα, όταν 23 μήνες τώρα μας λένε ότι οι λογαριασμοί του Mega είναι δεσμευμένοι από τις τράπεζες;)

Οι μέτοχοι του Mega συνεχίζουν τον εμπαιγμό, αναζητώντας αδύναμους κρίκους για να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους απέναντι στις ζωές τίμιων εργαζομένων και να παίξουν νέα παιχνίδια πάνω στο σαρκίο του Mega που εκείνοι καταδίκασαν σε θάνατο.

Ε, λοιπόν δεν θα τους περάσει!

Ακόμα και οι εργαζόμενοι που πληρώθηκαν σήμερα δύο μισθούς, είναι κοντά μας στα αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil.

Δεν θα βρουν ρουφιάνους ανάμεσά μας.

Κάθε χτύπημα μας κάνει πιο δυνατούς και σύντομα θα νιώσουν την αγανάκτησή μας!

Εργαζόμενοι Mega – Αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil.

Περίεργη σύμπτωση:

Όλα αυτά συμβαίνουν δύο μέρες μετά την επιστολή του Διευθύνοντος συμβούλου της Τηλέτυπος προς τον Γιάννη Δραγασάκη που του ζητά την πληρωμή του συνόλου των εργαζομένων, από τα χρήματα που έχουν μπλοκάρει οι τράπεζες. Η επιστολή αυτή δόθηκε στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης – πριν τον ανασχηματισμό – λίγες μέρες μετά από σχετικό υπόμνημα που είχαν υποβάλλει και οι εργαζόμενοι. 

Δείτε την επιστολή προς τον Δραγασάκη που δημοσίευσε το Enimerosi24

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter