Επιμένει ο Γιαννακόπουλος «Θα τους είχα κόψει, αν δεν υπολόγιζα τη γνώμη των φιλάθλων»

Επιμένει ο Γιαννακόπουλος «Θα τους είχα κόψει, αν δεν υπολόγιζα τη γνώμη των φιλάθλων»

Αμετανόητος εμφανίστηκε στα social media o Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχετικά με την απόφασή του για επιστροφή της «πράσινης» αποσοτλής με πούλμαν από την Κωνσταντινούπολη. «Θα τους είχα κόψει το μπάσκετ, αν δεν υπολόγιζα τη γνώμη των φιλάθλων», απάντησε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όταν κατηγορήθηκε από ανώνυμο επισκέπτη του Ιnstagram, ότι βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.

Ο ακριβής διάλογος έχει ως εξής:

Επισκέπτης: «Σύνελθε Δημήτρη, ο ΠΑΟ είναι πάνω από όλους και από εσένα. Ένωσε την ομάδα να πάρουμε νταμπλ και είναι ΟΚ η χρονιά».

Άλλος επισκέπτης: «Μυρίζουν λουλούοδια και ψάχνουν το φέρετρο. Υπομονή και ψυχραιμία, Μητσάρα»

Dpg7000 (Δημήτρης Γιαννακόπουλος): «Ρε φίλε από τις αποφάσεις που πήρα δεν το κατάλαβες ότι βάζω την γνώμη του κόσμου πάνω από την δική μου ;;; Εάν δεν σας υπολόγιζα θα τους είχα κόψει το μπάσκετ που δεν συμμορφώθηκαν με την απόφαση πούλμαν

Υπενθυμίζεται ότι οι Φώτσης, Τζέιμς, Σίνγκλετον, Γκέιμπριελ αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν της επιστροφής και γύρισαν στην Αθήνα αεροπορικώς, με δικά τους έξοδα. Ο Γιαννακόπουλος συζήτησε το θέμα με τον προπονητή Τσάβι Πασκουάλ και αποφάσισε να αναβάλει τις τιμωρίες για αργότερα, αφού προέχει η ενότητα της ομάδας εν όψει των πλέι-οφ της εγχώριας Α1.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter