Επιμένει ο Σαλβίνι: Η Ιταλία δεν θα δεχθεί πλοία μη κυβερνητικών οργανώσεων – Η απάντηση της ΜΚΟ Lifeline

Επιμένει ο Σαλβίνι: Η Ιταλία δεν θα δεχθεί πλοία μη κυβερνητικών οργανώσεων – Η απάντηση της ΜΚΟ Lifeline

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook, ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι επανέλαβε ότι η χώρα του δεν θα δεχθεί στα λιμάνια της πλοία μη κυβερνητικών οργανώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα θέλησε να τονίσει: «Ενώ το πλοίο της μη κυβερνητικής οργάνωσης Aquarius προσεγγίζει την Ισπανία (προβλέπεται να φτάσει αύριο το πρωί), άλλα δυο πλοία ΜΚΟ με σημαία Ολλανδίας (Lifeline και Seefuchs) έφτασαν στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης, εν αναμονή του ανθρώπινου φορτίου τους, που εγκαταλείπουν οι δουλέμποροι.

Οι κύριοι αυτοί πρέπει να ξέρουν ότι η Ιταλία δεν θέλει, πλέον, να είναι συνένοχη των μπίζνες της λαθρομετανάστευσης, και ότι θα πρέπει να βρουν άλλα λιμάνια (όχι ιταλικά), προς τα οποία να κατευθυνθούν. Ως υπουργός και ως πατέρας, το κάνω για το καλό όλων».

Η γερμανική ΜΚΟ Lifeline, απάντησε με ένα tweet που τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης χαρακτηρίζουν «ειρωνικό» και στο οποίο υπογράμμισε: «όταν οι φασίστες μας κάνουν διαφήμιση…».

Ο Σαλβίνι ανταπάντησε: “Τρελά πράγματα. Στο σπίτι μας είμαστε επικεφαλής, η διασκέδαση τελείωσε, εντάξει; Οι προσβολές και οι απειλές δεν θα μας σταματήσουν”.

_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter