Επιστολή ενδιαφέροντος από τον Δ. Γιαννακόπουλο

Επιστολή ενδιαφέροντος  από τον Δ. Γιαννακόπουλο

Σε νέα κομβική φάση μπαίνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την επίσημη εκδήλωση προθέσεων στην οποία προχώρησε χθες βράδυ το επενδυτικό σχήμα που επεξεργάζεται ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με επιστολή που έστειλε στην ΠΑΕ ο Δ. Γιαννακόπουλος, ενημέρωσε τη διοίκηση Αλαφούζου για την προοπτική ενασχόλησης του με την ομάδα και υπό ποιες προϋποθέσεις θα συμβεί κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στελέχη και των δύο πλευρών, στη παρούσα φάση η κίνηση αυτή είναι συμβολική, καθώς τώρα δεν αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Αυτό που θέλει να πετύχει όμως το επενδυτικό σχήμα Γιαννακόπουλου που κυνηγάει το πρότζεκτ του “Athens Alive ΟΑΚΑ” με τη δημόσια γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος του, είναι πρωτίστως να πιέσει την κυβέρνηση προκειμένου να αναλάβει πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα.

Η θέση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ξένων εταιριών (AECOM, Redstone, Bluerock, Colliers, News Agency) είναι ότι η εξασφάλιση του ΟΑΚΑ με τους όρους που έχουν θέσει, προηγείται της ανάμειξης τους στην ΠΑΕ. Τουλάχιστον, αυτό ισχύει μέχρι να υπάρξει άλλη τοποθέτηση από τον Δ. Γιαννακόπουλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter