«Επιστροφή Στοιχήματος» στο Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Επιστροφή Στοιχήματος» στο Champions League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παίρνεις τα λεφτά σου πίσω από τον ΟΠΑΠ, αν ποντάρεις στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ» και ο αγώνας λήξει 0-0

Με τη διεξαγωγή των αγώνων ρεβάνς σε τέσσερα ζευγάρια ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Champions League.

Σήμερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σεβίλλη και η Ρόμα τη Σαχτάρ Ντόνεστκ. Η πρόκριση είναι ανοιχτή και στα δύο παιχνίδια. Η πρώτη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σεβίλλη, στην Ισπανία, έληξε ισόπαλη με 0-0. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ κέρδισε εντός έδρας, με 2-1, τη Ρόμα.

Αύριο, η Μπεσίκτας φιλοξενεί τη Μπάγερν, με την πρόκριση να έχει κριθεί, μετά από τη νίκη των Βαυαρών, με 5-0, στο Μόναχο. Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει στο «Camp Now», ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι. Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο πρώτος αγώνας τους, στο «Stamford Bridge».

Σε όλα τα ματς του Champions League, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος», δίνει πίσω τα χρήματα στους παίκτες, που θα ποντάρουν στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ», σε περίπτωση ισοπαλίας με 0-0. Η «Επιστροφή Στοιχήματος» είναι διαθέσιμη και μέσω των συσκευών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs).

Την προηγούμενη εβδομάδα, έληξε ισόπαλος με 0-0 ο αγώνας της Λίβερπουλ με την Πόρτο και οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, που είχαν ποντάρει στο «Ακριβές Σκορ» και τον «Πρώτο Σκόρερ», πήραν πίσω τα χρήματά τους.

Στα Ματς του Κουπονιού ο αγώνας Μπαρτσελόνα-Τσέλσι

Το παιχνίδι Μπαρτσελόνα-Τσέλσι περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους και με δύο Super Παρολί, ένα για το Champions League και ένα για τους αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League.

Το σημερινό Super Παρολί του Champions League, περιλαμβάνει τα over 2,5 στους αγώνες Ρόμα-Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη, Μπεσίκτας-Μπάγερν και Μπαρτσελόνα-Τσέλσι και ανεβάζει την απόδοση από το 5,11 στο 6,00.

Την Πέμπτη, το Super Παρολί για το Europa League, περιλαμβάνει τις νίκες της Αθλέτικ Μπιλμπάο, της Ζενίτ και της Άρσεναλ και ανεβάζει την απόδοση από το 8,99 στο 10,00.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter