Επιτέλους τέλος το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό – Ηττήθηκε και από την Ξάνθη στη Λεωφόρο

Επιτέλους τέλος το πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό – Ηττήθηκε και από την Ξάνθη στη Λεωφόρο

Το «μαρτύριο» τελείωσε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στο φινάλε της σεζόν και με μία μέρα καθυστέρηση σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, γνώρισε τη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα (προηγήθηκε το 0-3 από τον ΠΑΟΚ), αυτή την φορά από τη Ξάνθη (1-2), στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Super League για την περίοδο 2017/2018.

Ο Λουτσιάνο στο 18΄ άνοιξε το σκορ, αλλά στο 32΄ ο Κασάδο ισοφάρισε και στο 66΄ ο Ντουρίτσκοβιτς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι απλήρωτοι παίκτες του Παναθηναϊκού από την έναρξη της περιόδου έβαλαν σε ένα ακόμη ματς στην άκρη το οικονομικό, προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στην σχεδόν άδεια Λεωφόρο, αλλά δεν κατάφεραν να κλείσουν τη σεζόν με μία νίκη γοήτρου. Στο φινάλε, πάντως, και παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα οι λίγοι οπαδοί των «πρασίνων» χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, στο τελευταίο του ίσως ματς στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Το πανέμορφο γκολ του Λουτσιάνο στο 18΄ με αριστερό βολέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ωστόσο, στην πρώτη της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στον αγώνα η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Κασάδο. Το ματς ήταν ανοιχτό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Ακρίτες να βρίσκουν την ευκαιρία στο 66΄ και να παίρνουν το «τρίποντο». Ο Ντουρίτσκοβιτς τσίμπησε τη μπάλα και νίκησε τον Διούδη που έκανε έξοδο.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας) Κίτρινες: Κολοβέτσιος – Καμαρά

Οι συνθέσεις: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Γιόχανσον, Κάτσε, Τζανδάρης (60΄ Στάικος), Λουντ (77΄ Μπουζούκης), Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Δώνης (60΄ Χατζηγιοβάνης)

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Γκαραβέλης, Σιλά, Σβάρνας, Κασάδο (79΄ Μεχία), Μπαξεβανίδης (64΄ Ορφανίδης), Καμαρά, Μελιόπουλος, Φασίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο, Γέντρισεκ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter