Επίθεση Κατσίκη σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με νέο ομοφοβικό ξέσμασμα – Μίλησε για «ετεροφοβικούς»! (Video)

Επίθεση Κατσίκη σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με νέο ομοφοβικό ξέσμασμα – Μίλησε για «ετεροφοβικούς»!  (Video)

Μπορεί στην Ελλάδα να είσαι «ό,τι δηλώνεις», αλλά μάλλον δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί μετά από ένα ομοφοβικό και σκοταδιστικό ξέσπασμα όπου τα έχεις κάνει «μαντάρα», δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια. Έρχεται μάλιστα να μιλήσει για… ετεροφοβικούς! 

Έτσι ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης έρχεται να απαντήσει στους 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν την παραπομπή του στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

«Δεν υπήρξα ομοφοβικός ούτε σκοταδιστής και δεν έχω να εξετάσω καμία θέση και στάση μου. Ήμουν ξεκάθαρος και δεν παίρνω τίποτα πίσω», απάντησε μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι τα ΜΜΕ παραποίησαν τις δηλώσεις του για να «κατασκευάσουν ειδήσεις» και ισχυρίστηκε ότι «βιώνει τη δικτατορία του διαφορετικού». Σχολιάζοντας την παραπομπή του που ζητούν οι 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «16 ετεροφοβικοί προστάτες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, λεσβιών, γκέι, τρανσέξουαλ, ζητάνε από τον πρόεδρο της Βουλής την παραπομπή μου».

Ο βουλευτής επανέλαβε ότι δεν «εξίσωσε» τους ομοφυλόφιλους με τους παιδόφιλους, στην ομιλία του στη Βουλή, παραδέχθηκε ωστόσο πως δεν ξέρει το περιεχόμενο της επιστολής των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε όμως και την ύπαρξή της, τονίζοντας πως δεν αντιλαμβάνεται τη βασιμότητά της, αλλά ούτε τι ζητούν οι 16. Δήλωσε όμως ότι «αυτοί που κατέθεσαν την επιστολή κορόιδευαν τον ελληνικό λαό».

Τέλος, μιλώντας για τη συνεργασία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι, «το ότι συνεργαζόμαστε σε κάποια πράγματα που υποχρεωνόμαστε, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαφωνούμε σε άλλα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter