Επίθεση Κικίλια σε Καμμένο

Επίθεση Κικίλια σε Καμμένο

Ολομέτωπη επίθεση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο , εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ , Β. Κικίλιας, κατηγορώντας τον για «πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά σκανδαλώδη στάση» και συμπεριφορά

Επιχειρώντας να “κατοχυρώσει” την άποψη ότι η στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας συνιστά «μείζον» πολιτικό θέμα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ πέρασε από τη εμπλοκή του κ. Καμμένου στη συνομιλία με κατάδικο , στη συμπεριφορά του ως υπουργού και στο περίφημο tweet του με τη γραβάτα..

«Ο κ. Καμμένος εμφανίζεται να επικοινωνεί με κατάδικο σε ισόβια για ναρκωτικά, κρατούμενο στις φυλακές. Τι έχει να πει ένας Υπουργός Εθνικής Άμυνας σε έναν κατάδικο για ναρκωτικά;» παρατήρησε.

Αποδίδοντας στον υπουργό Άμυνας «αλλαζονεία, ανευθυνότητα και παραβατική συμπεριφορά» σημείωσε πως «αποκαλύφθηκε ότι κατά παράβαση των στρατιωτικών κανονισμών, χρησιμοποιεί ως πιλότος, πολεμικά ελικόπτερα, θέτοντας σε κίνδυνο και ανθρώπινες ζωές και στρατιωτικό υλικό για το οποίο έχουν πληρώσει οι Έλληνες Φορολογούμενοι».

«Πριν λίγες ημέρες ο κ. Καμμένος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιβόητη γραβάτα, μεταφέροντας, για άλλη μια φορά την χυδαιότητα στο διαδίκτυο. Δε βρήκε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη και ενέπλεξε ακόμη και το ανήλικο παιδί του. Κάθε λογικός και σοβαρός άνθρωπος μπορεί να κρίνει το ήθος και τη στάση του κ. Καμμένου», υποστήριξε ο κ.Κικίλιας για να θέσει ακροθιγώς το ερώτημα: « Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να εμπιστεύεται τον κ. Καμμένο ως ΥΕΘΑ της χώρας;».

Ο κ. Κικίλας απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν η ΝΔ θα καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Άμυνας , πλην όμως έριξε το γάντι στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ , όταν δήλωσε πως του προξενεί εντύπωση ότι «δεν βρέθηκε κανένας αριστερός» για να στηλιτεύσει τη συμπεριφορά του κ. Καμμένου.

Κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για την κυβερνητική του πολιτική, ο κ.Κικίλιας, υποστήριξε ότι επιχειρεί να αποδράσει από την πραγματικότητα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter